Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Maszatbiztos megoldások

Maszatbiztos megoldások

A karcvédett beltéri ajtó

Ahhoz, hogy a gyerekbiztos és családbarát nyílászárók témakörében tisztán lássunk, érdemes szemügyre venni a modern, karcvédett ajtókat is. A jól megválasztott beltéri ajtó nem csak a család épségéért felel, de emellett esztétikailag is illeszkedik a helyiségek hangulatához. A karcvédett ajtók remekül ellenállnak a különféle sérüléseknek és rendkívül változatos kombinációkban érhetők el.

Ez a családbarát megoldás az ajtók kínálatában, korábban CPL néven volt ismert. A kifejezés felett eljárt az idő, és a sokkal találóbb karcvédett ajtó vette át a helyét. A magas minőség és időtállóság mit sem változott. A kínálatban a variációs lehetőségek között viszont könnyen elképzelhető, hogy néhány újdonságra bukkanhat a látogató!

Kipp- kopp, ki kopog?

A család óvodás korú, energikusabb tagjai gyakorta a legszigorúbb tesztelői az alacsonyabb bútorok állóképességének. Ütődéssel, karcolással és végeláthatatlan maszatolással is edzésben tartják a kilincseket, üvegeket, fabútorokat. Alkalomadtán zsírkrétával, vagy festékkel felszerelkezve vágnak bele egy újabb kalandba. 

Bevonatának köszönhetően a karcvédett ajtónak egyáltalán nem jelent problémát egy ehhez hasonló, általános „baleset”. A higiénia érdekében tisztítószerrel is kezelhetjük a felületet, majd könnyedén letörölhetjük róla a szennyeződéseket.

A lakásban tartott háziállatok is fejtörésre adhatnak okot az ajtóvásárlás kapcsán. Karmolások, rágcsálás, egy szétcsócsált jutalomfalat díszítheti az ajtók alsó felét, harmadát. Így mindenképp előnyt jelenthet egy strapabíró ajtó, amin nem fog az idő vasfoga.

Mielőtt azt hinnénk, hogy a nagykorú családtagok teljesen problémamentesek, gondoljuk át ezt egy kicsit! Az elkapkodott körömlakk, a szétfröccsent cipőkrém vagy a telefonálás közben végighúzott golyóstoll csak néhány példa azokra az esetekre, mikor egy kényesebb ajtó tisztítása komoly fejfájást okozhatna.

Karcvédett ajtó kicsiknek és nagyoknak

A karcvédett nyílászárók különös gonddal készülnek gyártósorainkon. Folyamatos, szakszerű préselést követően különleges borítás kerül rájuk. A melamin bevonat alatt faerezetet idéző mintával is ellátjuk őket a természetesebb hatás érdekében. Ami a védelem mellett még szintén fontos szempont lehet, hogy a derűs, világos terek kihasználása érdekében gondoltunk arra is, hogy ez a típus is elérhető legyen üvegezett kivitelben.

Ez a gondosan kivitelezett védelmi berendezkedés teszi lehetővé, hogy a nagycsaládosok, kicsik és nagyok, valamint négylábú barátaink egyaránt biztonsággal közlekedhessenek a szobák között.

Ahány cég, annyi szokás

Karcvédett ajtók beszerelése a munkahelyeken is abszolút indokolt lehet, hiszen a biztonság és a tisztaság érdekében, a fokozott igénybevétel mellett nem kérdés, hogy létjogosultságot élvez egy ilyen logikus, modern kivitelben elérhető ajtótípus.

Rengeteg egyéni elképzelésnek eleget téve, az exkluzív hangulatú, irodai környezet megteremtése érdekében kedvünkre válogathatunk a letisztultabb, vagy erőteljesebb üvegezések, színek, formák közül.

Ha biztosra akarunk menni

Több lehetőség is kínálkozik, ha szeretnénk megnézni, hogyan festenek ezek az ajtók egy-egy élettérben, és hogyan kombinálhatjuk a színeket, formákat egymással. Az egyik leggyorsabb lehetőség az online ajtótervező használata. Néhány kattintással és a hasznos megosztás, továbbítás lehetőségével a családdal, barátokkal közösen állíthatunk össze komplett látványterveket a kedvenc kombinációinkhoz!

Magyarország teljes területén belátható időn belül megközelíthetők szaküzleteink, ahol élő fénynél, szakképzet eladóink kíséretében is megvizsgálhatjuk, hogyan is mutatnak ezek az ajtók, kilincsek, és minden tartozékuk teljes valójukban.

Üzleteink felkeresése mellett online ajánlatkészítőnkben is szívesen tájékoztatjuk az érdeklődőket és minden felmerülő kérdésre választ adunk.

 

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás