• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 27 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Zalaegerszeg

Zalaegerszeg

Üzletvezető: Sipos Ferenc

8900 Zalaegerszeg,
Rákóczi Ferenc u. 58. (a Kölcsey Gimnáziummal szemben)

Mobil: + 36 20 205 4040

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak Kft zalaegerszegi üzlete a Rákóczi úton helyezkedik el a várost átszelő főútvonal mentén. (Kölcsey Gimnáziummal szemben) Mind a városközpontból, mind az agglomerációból érkezők számára könnyen megközelíthető. A környező települések számára rövid utazással elérhetőek vagyunk: Pacsa, Lenti, Zalaszentgrót, Vasvár, Körmend, Keszthely, Hévíz.
Parkolási lehetőség az üzlet előtt biztosított.
Az Aranyablak az ország egyik legnagyobb magyar tulajdonú nyílászáró gyártó cége, közel 30 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik.
Termékeink nagy része saját üzemünkben készül így Ön közvetlenül a gyártótól tud vásárolni, ezáltal kedvezőbb árakat és gyors szállítási határidőt tudunk biztosítani. 
Üzletünk bemutatóteremként is funkcionál, ahol megtekinthetők mintatermékeink.
Azonnal készletről elvihető szabvány méretű termékek a helyszínen megvásárolhatók:
Szabvány műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók, Fenyő Íves 8 kazettás beltéri ajtók, Craft Master 2 kazettás beltéri ajtók, Fa ablakok, Fa bejárati ajtók, Kilincsek.
Szabvány termékeink nagy része központi raktárunkból azonnal elérhető, ezért rövid szállítási határidőt tudunk biztosítani.
Nyílászárók nagy része egyedi méretben is megrendelhető. Elér nálunk szinte mindent, ami nyílászáró, beleértve a garázskaput, a CPL beltéri ajtót vagy akár a redőny és árnyékolástechnika termékeit.
Térjen be hozzánk és szakképzett értékesítő kollégáinkkal közösen megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást. „ötlettől a megoldásig”.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás