• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Veszprém

Veszprém

8200 Veszprém,
Kistó u. 21. volt Kertai fürdőszoba szalon helyén, Bárdi autó mellett

Tel: +36 88 400 640
Mobil: +36 20 215 86 51

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Régi nyílászáróit  cserélné vagy újépítésű ingatlanába keresi a legkedvezőbb megoldásokat?
Veszprémben vagy  vonzáskörzetében (Herend, Szentgál, Márkó, Nemesvámos Veszprémfajsz, Litér, Szentkirályszabadja,  Berhida, Hajmáskér, Öskü, Városlőd, Eplény, Várpalota), esetleg a csodálatos Bakony (Zirc, Dudar, Bakonynána, Bakonybél, Bakonyjákó, Németbánya,Farkasgyepű) vagy a Balatonfelvidék  valamelyik településén  (Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonakarattya, Felsőörs, Alsóörs, Csopak, Balatonfüred, Tihany, Zánka,Dörgicse, Vászoly) lakik? Térjen be hozzánk, érdemes!
Veszprémi Aranyablak üzlet a belvárosban, a forgalmas Budapest úton, a JUPITER CENTER (volt ÉPGÉP) főépületében található, ahol több irányító tábla vezeti ügyfeleinket, az udvari elhelyezkedésű bejáratig. Autóval érkező vásárlóink számára, az üzlet előtti udvarrészen, ingyenes parkolás biztosított.
Nyílászáró szaküzletünk, minden  kétséget kizáróan, a város legnagyobb raktárkészlettel rendelkező üzlete, ahol közel 300 négyzetméteren, az egyedi megrendelések mellett, azonnal elvihető szabvány termékek széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. Ezek többek között : külső- belső nyílászárók (ablakok,erkélyajtók ; bejárati és beltéri ajtók,garázskapuk) műanyag, fa és alumínium kivitelben ;árnyékolástechnikai termékek (redőnyök, reluxák, rolók,roletták, különböző  rovarhálók); egyéb kiegészítő termékek (párkányok, kilincsek, takarólécek, műanyag szegélyek, tokrögzítő csavarok).
Az üzletben lehetőség van bemutató termékek megtekintésére is, amelyek segítséget nyújthatnak a döntés meghozatalában, a konkrét típus, forma és szín  kiválasztását illetően.
Készletes szabvány és rövid határidővel gyártott  egyedi termékeink, közvetlenül saját gyártóüzemünkből, kedvező áron jutnak el az ügyfelekhez.
Fontos megemlítenünk azt is, hogy a termékek széles skálája mellett, nagy szaktudással rendelkező kolléga várja Önöket, aki igyekszik minden apró részletre kiterjedően, pontos tájékoztatást adni, hogy elképzelésüknek és igényeiknek legmegfelelőbb termékekhez jussanak a vásárlás során.
Bízunk benne, hogy elnyertük bizalmukat és a leírtak mérlegelését követően már egyértelmű az Önök számára is, hogy érdemes az Aranyablaknál vásárolni!
Ha bármi kétség  maradt volna Önökben, jöjjenek el  a veszprémi üzletbe, ahol személyesen is megtapasztalhatják a leírtak hitelességét!
Szeretettel várjuk!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás