• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Pécs

Pécs

Üzletvezető: Erdei Tibor

7622 Pécs,
Légszeszgyár u. 24.

Tel: + 36 72 534 765
Mobil: +36 20 260 77 24

aranyablak@aranyablak.hu

H-P : 9.00-17.00
Szo.: 8.00-12.00

Az Aranyablak pécsi üzlete a Légszeszgyár és a Batthyány utca sarkán található vasúti átjárónál. Ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk Önöket.
Üzletünkben, készleten tartunk Műanyag bejárati ajtókat és ablakokat, Fa bejárati ajtókat és ablakokat, és többféle típusú, formájú beltéri ajtókat, amelyek azonnal elvihetők. Bemutató termünkben meg tudja tekinteni a Karcvédett CPL beltéri ajtókat, fenyő és farostlemez beltéri ajtókat, műanyag és fa ablakokat.
Várjuk szeretettel a Baranya vármegye és a szomszédos vármegyék lakóit, amennyiben Pécs a közelebbi vagy preferált választás. Várjuk vevőinket Komló, Barcs, Sásd, Harkány, Szigetvár, Mohács, Bátaszék településekről és vonzáskörzetéből. Amennyiben szeretné megelőzni a vásárlását igényfelméréssel, telefonon is állunk rendelkezésére.
Miért érdemes bejönni az Aranyablak pécsi üzletébe?
Gyermekbarát környezetben és oldott hangulatban tud érdeklődni és vásárolni.
Bármennyi ideig is tart, szívesen látjuk, mert nem csak a munkánk, de a hivatásunk is az, hogy az önnek megfelelő terméket megtaláljuk, és segítsünk, amiben tudunk, legyen ez tanácsadás, vásárlás, vagy bármilyen felmerülő kérdés.
Ne féljen attól, hogy csak érdeklődni jön be hozzánk, nekünk ugyanolyan fontos mintha vásárolna, hiszen ez az alapja minden vásárlásnak. Mindenképpen törekedni fogunk arra, hogy minden kérdésére választ tudjunk adni és ennek megfelelően tudjon választani az Ön igényeire szabott, és az elvárásainak megfelelő terméket.
Amire fel kell készülnie: Szakértő csapatra és rengeteg kérdésre, mivel ez segít nekünk, hogy az Önnek megfelelő terméket megtaláljuk széles kínálatunkban és személyre tudjuk szabni az ajánlatunkat.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás