• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Nagykanizsa

Nagykanizsa

Üzletvezető: Veres Erzsébet

8800 Nagykanizsa,
Teleki utca 19.

Mobil: +36 20 260 77 35

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Nagykanizsai üzletünk a régi Víztorony és a Kanizsa Center között, a Hevesi és a Teleki utca kereszteződésben helyezkedik el. Üzletünk mellett tágas parkoló található ahol könnyedén és persze ingyenesen parkolhatnak kedves vásárlóink. A parkólóba a Kanizsa center felől tudnak behajtani.
Az üzletünkben számos termék készletről is megvásárolható, köztük szabvány műanyag ablakok 2 rétegű üvegezéssel illetve fa ablakok szintén 2 rétegű üvegezéssel. Lucfenyő illetve kemény lemezelt beltéri ajtók, műanyag és fa bejárati ajtók. Ezen kívül sok termék, amelyet nem tartunk üzletben központi raktárkészletünkről akár 1 hét alatt elérhető, mint például a szabvány műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel. Mivel az Aranyablak gyártó cég, ezért az egyedi igények megvalósításában is számíthat ránk. Termékeink nagy része elérhető egyedi méretre gyártva a garázskaputól a redőnyig, sőt karcvédett ajtóinkat 15cm falvastagságig felár nélkül méretre gyártjuk az Ön igényihez igazodva.
Miért érdemes személyesen is ellátogatni üzletünkbe?
Bemutatótermünkben számos terméket megtekinthet beleértve a karcvédett vagy CPL fóliás beltéri ajtóinkat, festett fa bejárati ajtót, ablakot, színes illetve fehér bejárati ajtót, ablakot, edzett üvegajtót és festett lucfenyő beltéri ajtót és nem utolsó sorban hozzájuk tartozó kilincset is választhat. Emellett szakképzett kollégánk szívesen segít önnek a leginkább megfelelő termék kiválasztásban.
Üzletünk vásárlói számtalan településről érkeznek hozzánk, mint például Zalakaros, Marcali, Sormás, Hahót, Gelse, Galambok, Magyarszerdahely, Zalaszabar, Zalaszentbalázs, Pölöskefő, Alsórajk valamint a Balaton-part és persze távoznak elégedetten tőlünk. Várjuk önt is!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás