• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 27 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Kaposvár

Kaposvár

Üzletvezető: Gulyás Viktor

7400 Kaposvár,
Kanizsai u. 47.

Mobil: +36 20 260 77 29

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak üzletet Kaposváron a Tesco közelében, a 48-as ifjúság útja és a Kanizsai utca találkozásánál, a kereszteződés sarkánál találhatják meg. Az üzlet udvarába van lehetőség beállni az egyeztetés, vásárlás vagy rakodás idejére. Széles választékban gyárt a cég jó minőségben és kedvező áron külső és belső nyílászárókat és árnyékolástechnikai termékeket, melyekről részletes szakmai tájékoztatást tud nyújtani a helyi üzletvezető, aki a minden felmerülő kérdésre próbál választ adni, és segíteni a nyílászáró vásárlás minél gördülékenyebb és egyszerűbb kivitelezésében.
Fa és műanyag külső nyílászárókból, belső craft és fenyő ajtókból, és a beépítéshez szükséges kiegészítőkből (pl.: kilincs, purhab, takaróléc, tokrögzítő csavar, ...) azonnal készletről is tudnak vásárolni.
A cég azonfelül, hogy jó minőségben és kedvező áron állítja elő a termékeit, a szabványtól eltérő fazonú és méretű termékeket is gyárt. Természetesen kérhető 2 illetve 3 rétegű üvegezéssel, műanyag ablak esetén 1 vagy 2 oldalon színezett kivitelben vagy fa esetében festett nyílászárókat is el tudjuk készíteni a vásárlói igények alapján.
Minden vásárlás egy alaposan átbeszélt igényfelméréssel kezdődik. Üzletben szakképzett kollégák várják Marcali, Dombóvár, Nagyatád és az összes környező településről, de sok vásárló keres bennünket a Balaton partjáról, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonszemes és Fonyód térségéből is.
Szeretettel várjuk!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás