• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Győr

Győr

Üzletvezető: Nagy Krisztián

9023 Győr,
Gyárváros-Berger udvar (Puskás Tivadar utca 4.)

Mobil: +36 20 260 77 38

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00


A győri üzletünk, frekventált, jól megközelíthető helyen található.
Sok olyan termék van, ami azonnal megvásárolható szabvány méretben. Craft ajtók, Fenyő ajtók, műanyag bejárati ajtók, műanyag ablakok, fa bejárati ajtók és kilincsek is készletről elérhetők.
Karcvédett CPL beltéri ajtókból több darab kiállításra került, emellett a készletes ajtók és ablakok is megtekinthetők az üzletben.
Nagy előnyünk más üzlethez képest, a központi raktár nagy választéka és a szállítás gyorsasága. Az üzletben nem tartott szabvány termékek 1 hét alatt az üzletbe érkeznek pl.: fa ablakok, 2 vagy 3 rétegű műanyag ablakok vagy a dekorfóliás beltéri ajtók.
A szabvány termékek mellett egyedi méretű nyílászárókban is a saját gyártóüzemünkből szolgáljuk ki a legtöbb igényt legyen az garázskapu vagy akár redőny.
Minden környező nagyobb városban van üzletünk, ezért elsősorban Győr vonzáskörzetében lévő falvakból érkeznek a vásárlók, illetve helyi lakosok. Vásároltak már nálunk Győr-Ménfőcsanak, Győrszentiván, Győrújbarát, Nyúl, Écs, Ravazd, Pannonhalma, Győrság, Pér, Töltéstava, Bőny, Rétalap, Tényő, Sokorópátka, Enese, Ikrény, Kóny, Csorna, Győrszemere, Felpéc, Kajárpéc, Koroncó,
Abda, Börcs, Öttevény, Kunsziget, Lébény, Győrújfalu, Vámosszabadi, Győrzámoly, Dunaszeg, Dunaszentpál, Győrladamér, Kimle, Gyömöre, Tét településről is.
Ha egy vásárló megtisztel bennünket azzal, hogy ellátogat az üzletünkbe, akkor itt teljeskörű tájékoztatást fog kapni a keresett termékről, illetve ajánlást a hozzá kapcsolódó kiegészítőkről is.
Az győri Aranyablak üzlet jól felkészült szakemberrel várja a vásárlókat, tehát lesz lehetőség mindenre kiterjedő felvilágosítást adni, hogy az igényeinek leginkább megfelelő terméket tudja megvásárolni.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás