• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Gyöngyös

Gyöngyös

Üzletvezető: Adorján Tímea

3200 Gyöngyös,
Püspöki u. 2.

Mobil: +36 20 582 01 18

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9:00-17:00
Szo: 8:00-12:00

Üzletünk az M3-as autópályától pár percre Gyöngyösön, a Tesco felé vezető úton, közvetlenül a Zsákai Italdiszkont mellett található a Püspöki utca 2 szám alatt.
Bemutatótermünk a város egyik legjobban megközelíthető részén fekszik, az ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül a bejáratnál biztosítva van vásárlóink számára. Az Aranyablak Kft. gyöngyösi boltja több mint 10 éve, országos viszonylatban pedig 28 éve állunk Vevőink szolgálatában folyamatosan bővülő üzlethálózattal, jelenleg 34 helyszínen.
Bemutatótermünkben készleten lévő akciós termékeinket akár azonnal is megvásárolhatják, többek között fa és műanyag ablakokat, bejárati ajtókat különböző mintájú és üvegezésű panelekkel szabvány méretben. Beltéri fenyő és Craft lemezelt ajtókat szintén különböző kivitelben tele vagy üvegezhető változatban. Ezen kívül dekor és karcvédett/CPL/ ajtók típusait és változatos színmintáit is megtalálja boltunkban, melyből a karcvédett ajtókat egyedi méretben is legyártjuk a kiválasztott színminta alapján kedvező áron. Fő termékcsoportjaink mellett redőnyök, reluxák, rovarhálók, zsalugáterek, párkányok, kilincsek terén is széles termékpalettával rendelkezünk.
Amennyiben a szabvány méret nem megfelelő Önnek, rövid határidővel legyártjuk a kért nyílászárót az Ön igényei szerint kért méretben, színben és üvegezéssel Magyarország egyik legkorszerűbb gépsorán, szigorú szabályok betartása mellett.
Telefonon és emailben is szívesen segítünk vásárlóinknak, de ha lehetősége van személyesen is bejönni hozzánk, készséggel segítünk Önnek többféle termék családunkból kiválasztani az ár-érték-minőség arányban legmegfelelőbb kültéri és beltéri nyílászárót. Leendő vásárlóinkat elsősorban Heves és Pest megyéből, a Mátra magasabban fekvő területeiről, Gyöngyös vonzáskörzetéből várjuk, de Nógrád megyei érdeklődőket is szívesen látjuk a közeli elhelyezkedés miatt. A teljesség igénye nélkül: Hatvan, Tura, Aszód, Gödöllő, Lőrinci, Pásztó, Bátonyterenye, Salgótarján, Szécsény, Abasár, Markaz, Vámosgyörk, Heves, Parád, Parádsasvár, Sirok, Bükkszék.
Üzletvezetőink szakképzett szakemberek, akik azon dolgoznak, hogy Vevőinket tökéletes és szakszerű kiszolgálásban részesítsék.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás