• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Farmos

Farmos

Üzletvezető: Bryja Józsefné

2765 Farmos,
Templom u. 2.

Mobil: +36 20 260 77 31

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 8.00-16.00
Szo: 8.00-12.00

Farmoson található üzletünk megközelítése nagyon könnyű, hiszen Nagykátáig a 31-es főúton, Cegléd felől a 311-es főúton juthat el hozzánk. Szinte a település központban található az üzlet, jó parkolási lehetőséggel. Rakodási és áru szállítás szempontból is megfelelőek az adottságok. A jó közlekedés miatt is a legjobb választás az Aranyablak Kft farmosi üzlete.
Gyártócégként az árak magukért beszélnek, hiszen egyenesen az üzemünkből kikerült termékeket a vásárlók tőlünk tudják megvásárolni, nincs közöttünk egy harmadik viszonteladó.
Gyártóként minden vásárlói igény kielégítünk a normál minőségű árutól a prémium kategóriás termékekig, sőt a nyílászárók elengedhetetlen kikészítőit, mint külső és belső párkányok, teljes felhozatallal árnyékolástechnika, rovarhálók széles választékát is kínáljuk.
Kiegészítőként purhab, szilikon, tokrögzítő csavarok, kilincsek, előtető is mind elérhető az üzletünkben.
A szaküzletben minden általunk gyártott terméket meg lehet tekinteni termékminta, színminta és mintadarab formájában. Egyedi igény esetén is fontos a személyes jelenlét, hiszen szakszerű segítséget tudunk nyújtani a vásárlóknak, megismerni az adott igényeket, elvárásokat,és ezek után egy teljes körű árajánlatot készíteni.
Személyesen, de akár telefonon keresztül is tanácsot, ötletet tudunk adni, olyan megközelítésből, amire esetleg Ön nem gondolt.
Vásárlóink több szomszédos településről is megtalálnak bennünket, ugyanis számtalan érdeklődő érkezik Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápiószecső, Szentmártonkáta, Nagykáta, Gomba, Tóalmás felől.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás