• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Eger

Eger

Üzletvezető: Ivádi Ádám

3300 Eger,
Koháry István u. 29.

Tel: +36 324 227
Mobil: +36 20 251 8223

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo.: 8.00-12.00

Az Aranyablak Kft. 28 éve gyárt és forgalmaz nyílászárókat, ami garancia a hosszú élettartamra, szakértő hozzáállásra. Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, ha korszerűsíteni szeretné nyílászáróit. Bejárati ajtók, ablakok, erkélyajtók, garázskapuk, beltéri ajtók számtalan stílusban, különböző alapanyagokból, több kategóriában elérhetőek. Árnyékolástechnikai eszközök és kiegészítők tekintetében sem ismerünk lehetetlent: redőnyök, reluxák, roletták, szalagfüggönyök, zsaluziák és rovarhálók elérhetőek minden nyílászáróra, továbbá a kiegészítő elemek közül nem maradhatnak ki a különböző alapanyagú és megjelenésű párkányaink, valamint a nyílászáró működtetéséhez szükséges széles kilincs választék sem.
A termékeink meghatározó többsége igényre szabható és egyedi méretben is rövid határidővel gyártjuk. Szaküzletünkben megtalálhatóak azonnal megvásárolható és szállítható termékek: Szabvány méretű beltéri ajtók, bejárati ajtók, ablakok, erkélyajtók. Széles, központi raktárkészlettel is rendelkezünk, ahonnan rövid szállítási határidővel rendelhetők szabvány méretű, készletes nyílászáróink.
Ajánlom szaküzletünk meglátogatását mindenkinek, aki érdeklődik termékpalettánk bármely tagjával kapcsolatban, mert azon túl, hogy bemutató termékeink megtekintésével és használatának kipróbálásával közelebb kerülhet a megfelelő döntéshez, felkészült értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre. Amennyiben a vásárlás egy későbbi időpontban aktuális, nem befolyásolja azt, hogy szakértő értékesítők előzetes tanácsadással készítsék fel önt a jövőben tervezett fejlesztésre.
Egerben elhelyezkedő szaküzletünk könnyedén elérhető mindenki számára, ugyanis főútvonal mentén található. A tömegközlekedéssel érkezők számára vannak közelben elhelyezkedő buszmegállók, gépjárművel pedig közvetlenül az üzlet előtt parkolhatnak.
Egri szaküzletünkbe várjuk kedves ügyfeleinket Egerből és vonzáskörzetéből: Egercsehi, Egerbocs, Szarvaskő, Noszvaj, Bogács, Szomolya, Ostoros, Novaj, Andornaktálya, Nagytálya, Maklár, Füzesabony, Mezőkövesd, Kerecsend, Demjén, Kápolna, Tófalu, Aldebrő, Feldebrő, Verpelét, Egerszalók, Egerszólát, Egerbakta, Sirok, Bükkszék településekről. Távolabbi régiókból érkező ügyfeleinket is szívesen fogadjuk, ugyanis szaküzlet hálózatunk országos, így rugalmas ügyintézést tudunk biztosítani számukra.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás