• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Dunaújváros

Dunaújváros

Üzletvezető: Molnár Krisztina

2400 Dunaújváros,
Köztársaság út 12.

Tel: +36 25 404 990
Mobil: +36 20 236 26 48

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Üzletünk Dunaújváros központjában helyezkedik el, gyalogosan és autóval is könnyen megközelíthető, frekventált helyen. A Dunaújvárosiak és a környékbeliek is könnyen megtalálnak minket a Dunaújvárosban ikonikusnak számító Dózsa 2. városrészben, a Dózsa György Általános Iskola mellett. Üzletünk előtt a város által kialakított ingyenes parkolóhelyek biztosítják a vásárlók számára, hogy a választott termékeiket gyorsan és egyszerűen elhelyezhessék a gépkocsiban, valamint ha nagyobb termékeket vásárolnak, van lehetőség a pakolás idejére közvetlenül az üzlet előtt is megállni.
Üzletünk ár-érték arányban a dunaújvárosi üzletek között folyamatosan tartani tudja versenyképességi mutatóját, annak köszönhetően, hogy igyekszünk vásárlóink egyéni igényeit és kéréseit is rugalmasan kezelni és kivitelezni, és a vásárlók elképzeléseit a lehető legnagyobb szakértelemmel menedzselni. Cégünk üzletpolitikája a rugalmasság és a vásárlóközpontú hozzáállás.
Üzletünkben bemutatótermékek széles választékával várjuk ügyfeleinket. Többek között karcvédett (cpl) ajtókat, beltéri natúr és festett fa ajtókat, fehér és színes műanyag ablakokat, natúr és festett fa ablakokat, fehér és színes műanyag bejárati ajtókat, redőnyöket, többféle szúnyoghálót, párkányokat, kilincseket, zsalugátereket, árnyékolókat és garázskaput tekinthet meg dunaújvárosi üzletünkben.
A dunaújvárosi üzletünkben személyesen, azonnali raktárkészletről is vásárolhat, amennyiben Ön standard műanyag vagy fa ablakot, beltéri műanyag vagy fa ajtót, bejárati műanyag vagy fa ajtót, illetve párkányt vagy kilincset szeretne.
A dunaújvárosi Aranyablak Kft. helyben és a környékbeli településekről is várja vásárlóit. Kiváló földrajzi elhelyezkedése miatt többek között Rácalmás, Kulcs, Nagyvenyim, Perkáta, Ercsi, Pusztaszabolcs, Adony, Dunaföldvár, Iváncsa, Mezőfalva, Baracs, Kisapostag, Nagykarácsony igényeit maradéktalanul kiszolgálja, de az alföldi régióból is várja szeretettel a vásárlóit, hiszen a Pentele híd lehetővé teszi az üzlet gyors megközelítését Dunavecséről, Apostagról, Tassról, Soltról, Dunaegyházáról, valamint egyéb környező településekről is.
A dunaújvárosi kirendeltségünk telefonon és személyesen is szívesen ad széleskörű tájékoztatást a vásárlóknak, de érdemes a személyes tájékozódást választani, hiszen üzletvezetőnk már 13 éve gazdagítja csapatunkat a szakértelmével, rugalmasságával és közvetlen, barátságos stílusával. Ezen felül érdemes az adott terméket személyesen is megtekinteni, és úgy kiválasztani a terméket a megfelelő szakmai tanácsok kíséretében, hiszen kollégánk olyan konstrukciót fog ajánlani, amely a vásárló igényeit tartja szem előtt annak érdekében, hogy az elképzelés és a megvalósítás a lehető legnagyobb mértékben egyezzen.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás