• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Debrecen

Debrecen

Üzletvezető: Szaniszló András

4032 Debrecen,
Doberdó utca 1/B.

Mobil: +36 20 337 89 61

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Cégünk közel 30 éves múltra tekint vissza, Debrecenben immáron majd 20 éve van jelen és stabil pontja a környék nyílászáró piacának. A vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, amelynek köszönhetően többféle nyílászáró profilból készítjük termékeinket. Kiemelkedően nagy választékból vásárolhatók és rövid határidővel rendelhetők beltéri ajtók is közvetlenül a gyártótól.
Kínálatunkban többek között megtalálhatóak a műanyag ablakok, bejárati- és erkélyajtók a vevői igényeknek megfelelő 2 és 3 rétegű üvegezéssel. Emellett közvetlenül a gyártótól vásárolható a CPL vagy karcvédett fóliás, edzett- és biztonsági üveges, dekorfóliás, borovi és luc valamint farost beltéri ajtók. Közvetlen üzemünkből elérhetők továbbá a fa ablakok és a fa erkélyajtók is 2 és 3 rétegű üvegezéssel, natúr és festett változatban, valamint fa bejárati ajtók széles típusválasztékban.
Több ezer elégedett vásárló, visszatérő ügyfélkör jellemzi vállalkozásunkat.
Szabvány nyílászárók, kilincsek és küszöbök raktárkészletről vásárolhatók. Nyílászárók mellett megtalálhatók az árnyékolástechnikai termékek is a kínálatunkban, széles választékban. Műanyag- és alu redőnyök kézi és motoros kivitelben, rovarhálók bármilyen nyílászáróra, szalagfüggönyök, roletták, harmónika ajtók és sávrolók is.
Magas színvonalú kiszolgálással találkozhat személyesen és online is, ezt bizonyítja a számtalan pozitív visszajelzés. Telefonos és email megkeresésre azonnal vagy rövid időn belül reagálunk. Az érdeklődők szakképzett hozzáértő értékesítő segítségével tudják kiválasztani az igényeinek megfelelő nyílászárókat. Évtizedes szakmai tapasztalatunkkal segítjük vevőink termékválasztását az igények felmérése után, hogy termékeink teljes megelégedettséggel szolgálják otthonát.
Sok vásárló keres fel bennünket Püspökladányból, Hajdúszoboszlóból, Balmazújvárosból, Hajdúböszörményből és Berettyóújfaluból, de várjuk a kedves érdeklődőket és vásárlókat Hajdú-Bihar Vármegye teljes területéről és azon túlról is!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás