• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Budapest XIII.

Budapest XIII.

Üzletvezető: Gonda László

1139 Budapest ,
Forgách u.13.

Mobil: +36 20 272 1634

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Üzletünk Budapesten a 13. kerületben a Forgách u. 13 szám alatt található, mely megközelítés szempontjából ideális helyen van. Amennyiben tömegközlekedéssel érkezik hozzánk, az M3-as metró Forgách utcai megállójától mintegy 5 perc kényelmes sétával elérhető szaküzletünk. Ha gépkocsival érkezik, az üzlet előtt szinte mindig talál szabad parkolóhelyet. A parkolásért fizetni kell, amelyet megtehet az utcán található automatánál, illetve mobil parkolással, a parkolási kód megtalálható üzletünkben.
Az Aranyablak termékeinek nagy része saját gyártású és a cég közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Igyekszünk a vásárlási élményt magas szintre emelni és szakértelmünkkel, saját tapasztalatok átadásával, rugalmassággal a vevői elégedettséget növelni.
Azért jó választás, ha ellátogat hozzánk, mert üzletünk egyben bemutatóterem is, ahol az általunk gyártott szinte minden termék be van mutatva, megtekinthető, kipróbálható. Bátran állíthatjuk, hogy Budapest egyik legnagyobb és legszebb beltéri ajtó bemutatótermébe látogathat el.
A teljesség igénye nélkül talál nálunk karcvédett fóliás (CPL) beltéri ajtókat, dekor fóliás beltéri ajtókat, festett MDF ajtót, luc-, és borovi fenyő beltéri ajtókat, műanyag-, és borovi fenyő bejárati ajtókat, ablakokat különböző profilokkal, színekkel, garázskapu, árnyékolástechnikai termékeket (redőny, reluxa, szalagfüggöny, zsaluzia), különböző rovarháló megoldásokat (fix, függőleges működésű, pliszé), párkányokat műanyag-, alumínium- és kő kivitelben.
Szaküzletünk mellett kis raktár is található, ahol készleten tartunk szabvány méretű luc fenyő beltéri ajtókat, műanyag és borovi bejárati ajtókat, műanyag, fehér ablakokat, kilincseket.
Várjuk vásárlóinkat Budapest egész területéről illetve az agglomerációból (Vác, Göd Dunakeszi, Balassagyarmat, Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Nagymaros, Érd, Budaörs, Szentendre, Pomáz) is. Könnyen elérhető az üzlet a 4. kerület, a 15. kerület, 14. kerület vagy akár a 7. kerületből is.
Üzletünkbe látogatni mindenképpen jó választás, akár felújít, akár építkezik, akár tervezget. Családbarát üzlet vagyunk és a kisgyermekkel érkezőknek ideális a kialakított gyereksarok, ahol színezni és rajzolni tudnak a kicsik-nagyok.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás