• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Békéscsaba

Békéscsaba

Üzletvezető: Hegymegi Sándor

5600 Békéscsaba,
Békési út 19.

Mobil: +36 20 260 77 25

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak Kft. Magyarország egyik legnagyobb nyílászáró üzlethálózatával rendelkezik. Az ország számos pontján, 34 üzletben várjuk a megrendelőket. Cégünk közel 30 éve foglalkozik nyílászárók gyártásával és értékesítésével.
Békéscsabai üzletünk a Békési út 19 szám alatt a békéscsabai Konzervgyár és a Penny közelében található. Könnyen megközelíthetők vagyunk akár a városközpont felől, akár az M44-es elkerülő felől érkezik. Egyszerűen, gyorsan eljuthatnak hozzánk a környező településekről: Békés, Újkígyó, Szabadkígyós, Gyula, Gyomaendrőd, Csorvás, Mezőkovácsháza, Orosháza, Doboz, Mezőberény, Sarkad, Mezőhegyes, Szarvas, Kondoros.
A fekete-narancssárga sarki épület könnyen észrevehető.
Békéscsabai boltunk gyönyörű bemutató teremmel várja a vásárlókat, ahol megtekinthetők a festett kültéri és beltéri fa ajtók, karcvédett (CPL), festett MDF és DEKOR fóliás beltéri ajtók és a műanyag bejárati ajtók, ablakok is. Emellett a város legnagyobb árukészletével várjuk már meglévő és új megrendelőinket. Nálunk mindent megtalál, ami nyílászáró, legyen szó fáról, műanyagról vagy alumíniumból, kültérről vagy akár beltérről! Számos kültéri és beltéri nyílászáró, valamint kiegészítő azonnal készletről megvásárolható (műanyag és fa ablakok, bejárati ajtók, lucfenyő, faerezetű lemezelt beltéri ajtók, párkányok, kilincsek), egyedileg gyártott termékeinket rövid határidőn belül, magas minőségű alapanyagokból, a legkorszerűbb gépsorokon, szigorú ellenőrzés mellett készítjük el.
Amennyiben felkeresik üzletünket nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink, rugalmasan segítik az Önt választásban. Nálunk nincs olyan elképzelés, amit nem tudunk megoldani, vagy nem találunk rá megoldást.
Mottónk: „Mindenre van megoldás!”
Ön álmodja meg, az Aranyablak Kft megvalósítja!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás