Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

ZK ajtó oda, ahol két helyiség közt hőmérséklet különbség van

ZK ajtó oda, ahol két helyiség közt hőmérséklet különbség van

A bejárati ajtó és a beltéri ajtók kiválasztása izgalmas és kreatív feladat. Bejárati ajtó esetében nem csak az esztétika és tartósság, hanem a biztonság is szempont. Beltéri ajtóknál pedig a cél, hogy ne csak kifogástalanul működjenek, de illeszkedjenek a ház, lakás összképéhez és esztétikus kiegészítői legyenek annak.

Ne fűts feleslegesen!

De mi a helyzet azokkal a helyiségekkel, ahová jobb hőszigetelésű ajtót szeretnénk? Például, ha a házból szeretnénk lejutni a garázsba? Vagy a folyosó és az éléskamra közötti ajtó? Esetleg a pincelejáró, padlásfeljáró kérdése? Üzlethelyiség, étterem, iroda esetében is felmerül ez a kérdés a raktár vagy a lépcsőházba vezető ajtó esetén.

Egy családi házban, vagy akár egy irodában, üzletben több olyan helyiség is lehet, amit nem fűtünk. Az ott tárolt dolgok védelme érdekében jobb lehet, ha a hűsebb ott a levegő, például egy éléskamrában, raktárban, de a mi pénztárcánknak is jobb, ha tényleg csak azokat a helyiségeket fűtjük, amire szükség van. Se az ajtólapon, se az esetleges régi, hiányos szigetelésen ne szökjön ki a meleg.

Ha két egymás melletti helyiség között nagy a hőmérsékletkülönbség, akkor ott jobb hőszigetelésre van szükség, mint amit a normál beltéri ajtó nyújtani tud. Viszont felesleges költeni extra biztonsági tartozékokra, mint egy bejárati ajtó esetében.

Akkor mi a megoldás?

Ebben az esetben kínálatunkból a ZK ajtó lesz a legjobb választás!

Miben más ez, mint egy normál beltéri ajtó?

Ezt az ajtótípust kifejezetten két, különböző klímájú helyiség elválasztására fejlesztettük ki. Masszív, tartós és alaktartó ajtó. Sem a nagy hőmérsékletkülönbség, sem a páralecsapódás, nedvesség nem jelent neki problémát.

Az ajtólap 40 mm vastag és műanyag fóliával bevont, 2x 0,6 mm vastag, horganyzott, fehér színű acéllemezből áll. A lemezek között papírrács réteg van, mely a jobb stabilitás érdekében teljes felületén van az acéllemezhez ragasztva. A pántfelsőrész magassága állítható.

További tulajdonsága, hogy nemcsak hő-hanem zajszigetelő képessége is kiváló. Így lehet például a garázsban barkácsolni, fúrni-faragni, az nem fogja zavarni azokat a családtagokat, akik ez idő alatt a nappaliban pihennének.

Egyszerűen felszerelhető:

Hogy könnyebb legyen a beszerelés, kívánságra akár zárral együtt szállítjuk. De alap verzióban is úgy kapod meg az ajtótokot, hogy a zárat előkészítjük a hengerzár betételéhez a DIN 18251 követelményeinek megfelelően. Szállításkor megkapod hozzá a műanyag zárnyelvet, az acélreteszt, a szakállas zárbetétet és természetesen a kulcsot is.

Jobbos, balos és átfordítható nyitásirányú kivitelben is rendelheted, háromféle méretben. A megfelelő méret kiválasztásához kérlek, pontosan mérd le a falnyílást. Az ajtólap hossza 20 mm-rel, egy megfelelő fűrész segítségével korrigálható.

Megvásárolhatod egyszerű ajtólapként vagy komplett beépíthető ajtóként. Garantáljuk, hogy ár-érték arányban jól fogsz járni.

Egyrészt egy kedvező árú termékről van szó.

Másrészt ha ZK ajtót választasz normál beltéri ajtó helyett nemcsak egy biztonságos, hosszú élettartamú nyílászárót kapsz, hanem a fűtésszámládon is hamar visszajön a termék ára!

Ha van még kérdésed, vagy esetleg már rendelnél is, vedd fel velünk a kapcsolatot! Ezt megteheted online, telefonon vagy bármelyik üzletünkben, az ország bármely pontján!

Ha pedig még többet szeretnél megtudni erről az ajtóról: ZK ajtó

 

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás