Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

VYMA karcvédett (CPL fóliás) beltéri ajtók kedvezményesen, a gyártótól

VYMA karcvédett (CPL fóliás) beltéri ajtók kedvezményesen, a gyártótól

A lakások belsejének kialakítás, megtervezése igen bonyolult feladat, hiszen minden részletet alaposan meg kell gondolni, mivel évekig azt a képet fogjuk látni, amit magunk alkotunk. Nem is gondolnánk, hogy jelentéktelennek tűnő dolgok mennyit számítanak.

Legtöbben csak a bútorokra fektetik a hangsúlyt, valamint a kifejezetten dekorációs elemekre, holott nagyon fontosak például a nyílászárók is. Egy beltéri ajtó úgy képes befolyásolni az összhatást, hogy szinte észre sem vesszük, mégis teljesen megváltoztatja a képet.

Éppen ezért érdemes nagyobb figyelmet szentelni annak, hogy olyan beltéri ajtót válasszunk, ami nem csak praktikus, de jól is néz ki – az általunk gyártott VYMA karcvédett (CPL fóliás) beltéri ajtók ennek a követelménynek tökéletesen megfelelnek, ráadásul verhetetlen áron kínáljuk őket!

 

Mi az a CPL ajtó?

A CPL nem más, mint az ajtó borítása: egy melamin akril fólia, laminátum, ami körülbelül 0,6 milliméter vastag. A VYMA karcvédett ajtók igen komoly népszerűségnek örvendenek napjainkban, ami nem véletlen, ugyanis nagyon strapabírók, emellett dekoratívak is. Az általunk gyártott fóliás ajtók nagyon sokfélék, ezért jól variálhatók, és garantáltan mindenki megtalálja az egyéni ízlésének megfelelőt. Kisgyerekes családok számára kimondottan ideális választás, ugyanis nagyon könnyű ezeket az ajtókat tisztítani, a nemkívánatos firkák is könnyen eltüntethetők róluk.

 

Miért ilyen olcsó?

A válasz röviden: azért, mert mi gyártjuk. Mi azért tudjuk kedvező áron kínálni a VYMA karcvédett ajtóinkat, mert nálunk készülnek, így a vásárlók közvetlenül a gyártótól szerezhetik be. Nincsenek forgalmazók, akik ráteszik a termékekre a saját hasznukat, tehát emiatt nem növekszik az áruk. Ennek ellenére száz százalékos minőséget garantálunk – mivel nálunk zajlik a gyártási folyamat, bátran jelentjük ki, hogy a VYMA karcvédett ajtóink nemcsak dekoratívak és olcsók, hanem magas minőségűek is!

Ha fóliás ajtót keres, nézze végig kínálatunkat, garantáltan talál majd megfelelőt!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás