Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Utólag is szerelhető előtető a bejárati ajtó fölé

Utólag is szerelhető előtető a bejárati ajtó fölé

Praktikus és stílusos kiegészítő

A modern nyílászárók egyik nagy előnye, hogy remekül szigetelnek, energiahatékonysági szempontból és esztétikailag is növelik a lakásunk, családi házunk komfortját, ezzel együtt akár a piaci értékét is. Az is igaz, hogy a modern, különösen a műanyag-és fém nyílászárók nagyon minimális ápolást, kezelést igényelnek, tisztításuk is egyszerű. A fa nyílászárók kicsit több odafigyelést igényelnek, és jó esetben ezt fél évente-évente el is végzi a tulajdonosuk.

Azonban a nyílászárón kívül a kiegészítők is hatalmas előnyt jelenthetnek a környezeti hatásokkal, az időjárási viszontagságokkal szemben. Gondolhatunk ilyenkor a párkányokra, redőnyökre, zsalugáterekre, árnyékolókra, vagy akár a felületkezelésre, zárszerkezetre is.

És mi a helyzet a bejárati ajtókkal? Ezekre sokan hajlandóak többet is költeni, hiszen egy alapvető biztonsági és esztétikai elemről van szó. Ezeket a bejárati ajtókat is szeretnénk hosszú éveken át az eredeti állapotukban megtartani, vigyázni rájuk. Ha nincs fedett teraszunk, belső fedett folyosónk, akkor az egyik legjobb lehetőség erre az előtető felszerelése. Ezért most ezt a lehetőséget mutatjuk be.

Mikor lehet jó ötlet egy utólag is szerelhető előtető?

Ha már készen vásárolunk egy családi házat, külvárosi lakást, akkor valószínűleg sem anyagilag, sem pedig - adott esetben - a társasházi szabályok értelmében nem nyúlunk a tetőszerkezethez. Ilyenkor remek döntés lehet egy utólag szerelhető előtetőt beszerezni és így kialakítani egy fedett bejárót.

Kérdés lehet ilyenkor, hogy az amúgyis sötét előszobánkat, konyhánkat nem sötétíti-e be mégjobban egy előtető. Sokan üvegezett, üveg betétes bejárati ajtót választanak éppen azért, hogy még több fény jusson a lakásba, különösen, ha északi, keleti fekvésű a bejárat. A fényáteresztő modern előtető erre jelenthet megoldást. Így kombinálhatjuk a kellemeset a hasznossal!

Praktikus megoldás a környezeti hatások kivédésére

Amellett, hogy modern dizájn és letisztult forma jellemzi a fényáteresztő előtetős megoldást, nagyon praktikus is. A gyors és egyszerű, emellett költséghatékony szerelést követően állandó védelmet nyújt az eső, jégeső, havazás, szélvihar, de bizonyos szinten a por ellen is. Az ajtón kilépve tehát nem egy tócsába, az ónos esőtől lefagyott járólapra lépünk, kevesebbet kell takarítani a bejárati ajtót és környékét.

Amire ritkábban gondolunk, hogy a tűző nap is káros lehet a nyílászárókra, ami akár állagában, akár színében károsíthatja az ajtókat, ablakokat. Tehát az ajtónk élettartamát és színtartó képességét egy előtető jelentősen növelheti.

Anyaghasználat, méretezés

Rendkívül praktikus, hogy kisebb méretben, konzolonként eltérő szélességű, magasságú modellek közül válogathatunk az 1,3 vagy 1,7 méter szélességű és 76 centiméter mélységű előtetők közül. A könnyű szerelhetőséghez a szerkezet könnyű súlya is hozzájárul, hiszen a tetők átlátszó, 6 milliméter vastag polikarbonátból készülnek. A konzolok pedig klasszikus fehér színben, kemény, ellenálló műanyagból készülnek.

Ha épp felújítást tervezel, és ez a megoldás is szóba jöhet, keress minket bátran, és kérj ajánlatot, vagy tájékozódj személyesen, vagy levélben további műszaki adatokról.


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás