Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Újdonságokra vágysz? Ezek a legnépszerűbb 2021-es lakberendezési trendek

Újdonságokra vágysz? Ezek a legnépszerűbb 2021-es lakberendezési trendek

A nyílászárók idén is kiemelt szerepet kapnak

Ha már idén belevágsz a felújításba, építkezésbe, akkor biztosan körülnéztél már a végtelen kínálati listákban, bekértél pár ajánlatot a kivitelezőktől, szakemberektől. Azonban a végső eredmény nagyon sok apróságon múlik. És talán ezek az apró részletek, melyek a lakberendezés legmélyebb bugyraiba vezetnek, lesznek az igazán praktikus és hangulatos belső tér megteremtői.

Az egyre hangsúlyosabb energetikai hatékonysági szempontok, a fentarthatóság mind-mind elsődleges szempontként mutatnak rá a szigetelés, a fűtés-hűtés és szellőztetés területeire. A nyílászárókkal ezek a szempontok maximalizálhatók, ezért nem mindegy, hogy a tervezéskor milyen alaposan nézed át a kínálatot és mennyire megbízható forrásból tájékozódsz. Az Aranyablaknál közvetlenül gyártó üzemeinkből szerezheted be a nyílászárókat, ahol igen kedvező árral, kiváló szakmai háttérrel, és extra garanciákkal találkozhatsz.

A természet élő lábnyomai a lakásunkban

Már tavaly is beszéltünk arról, hogy milyen nagy iramban változik a minimalista és a futurisztikusan letisztult irányvonal a buja zöld erdei hatás felé. A túlzsúfoltság ebben az értelemben sem divat, a zöld növények, örökzöldek, színes virágok, akár műfű, vagy élettel teli tapéták azonban remekül ellensúlyozzák a steril felületeket. Az élő növényszőnyegek és zöld falak idén is helyet kapnak a lakberendezési trendekben.

A nagyobb üvegfelületek, teraszajtók és teraszablakok fényt és friss levegőt engednek a lakásba, ezért, ha lehetőség van rá, minél inkább érdemes a nagyobb méretű, kevesebb osztással rendelkező típusokat választani. Különösen, ha panorámás helyen élünk, vagy lehetőségünk van egy intim terasz, üvegház, előkert kialakítására.

Praktikus játék a fénnyel

A legtöbbeknek sok otthon töltött időt hozott az elmúlt év, így hát sokan éppen ezért újítják fel a lakásukat, vagy költöznek kertes, családi házba a város zajától távolabb. Ilyenkor is hatalmas jelentősége van a természetes fény kihasználásának, a jó tájolásnak és persze a szigetelés és árnyékolás kihasználásának.

A tetőtéri ablakok közül elengedhetetlen, hogy magas minőségűt válasszunk, hiszen ezek a speciális nyílászárók jóval több szaktudást igényelnek, mint a függőlegesen beállítottak. Gondolj arra is, mielőtt nyílászárót cserélsz, hogy szeretnél-e redőnyt, falba, ablak fölé beépített redőnyt, esetleg zsalugátert, mert akkor egy piszkos munkán belül letudhatod a hosszú távon esztétikus és praktikus kialakítást. Belülre ettől függetlenül szerelhetsz rolettát, szalagfüggönyt, dekoratív kiegészítőket, ezek már később is gond nélkül kivitelezhetők.

Földszínek, természetes anyagok

A natúr színek és mintázatok, fa és fahatású dekor, burkolat nem csak divatos, de egy klasszikus irányvonal is, ami hosszútávon is stílusos és kellemes lehet. Fontos, hogy a belső terek összhangban legyenek egymással, tehát ne csak a fürdő vagy ne csak a nappali készüljön egy adott színvilágban, hanem valahogy hozzuk össze őket egy közös nevezőre.

Ebben a nyílászárók is helyet kaphatnak, és jó látni, hogy a hófehér műanyag keretek mellett egyre kelendőbbek a színes, vagy épp természetes famintázatú ablak-és ajtókeretek is. Az Aranyablaknál a borovi fenyő nyílászárók mellett a műanyag és alumínium nyílászárókat is rengeteg különböző stílusban, verzióban szerezheted be. A kiválasztásban az ajtótervezőnk is segítségedre lehet, ahol pár kattintással többszázféle verziót megtervezhetsz és elmentheted.

Ha élőben is megtekintenéd a kínálatunkat, akkor keresd országszerte kiterjedt üzlethálózatunkat, ahol szakértő kollégáink segítenek a műszaki kérdésekben. Ha csak ajánlatot szeretnél kérni, akkor ezt is egy rövid ajánlatkérő levél kitöltésével, akár az adott termék alatt hivatkozva is, elkészíthetsz.

 


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás