Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Új, szezonális ajánlatok ajtókra, ablakokra!

Új, szezonális ajánlatok ajtókra, ablakokra!

Szeretnénk ezzel az összefoglalóval még egyszerűbbé tenni a válogatást azáltal, hogy néhány technikai jellemzőt és szakmai támpontot is mellékelünk a nyílászáró típusok mellé. Könnyen lehet, hogy ezek közül Önök is találnak kedvükre valót, ha mégsem, akkor természetesen a teljes kínálatot böngészve, vagy kapcsolatfelvétel során érdemes a megfelelőt kikeresni.

Masszív acél bejárati ajtók

Kiemelkedő kedvezménnyel szolgálunk most az acél bejárati ajtók kategóriában. Ezek a csúcsminőségű, strapabíró darabok beépített optikai kitekintővel (kukucskálóval) és csengővel felszereltek. Emellett anyaguk és kialakításuk egy magas szintű védelmi rendszert alakít ki. Családi házak és bérházak esetében is célszerű lehet egy időtálló és betörésbiztos bejárati ajtó használata, hiszen sok-sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket az elkövetkező évek során!

Karcvédett beltéri ajtók

A maszatbiztos megoldásokról nem győzünk eleget írni, hiszen ennek a modern technológiának köszönhetően sikerült az egyik legnépszerűbb terméket kialakítanunk a vásárlók körében. Sikerét a sokszínű (sok színben is kapható) és elegáns kivitelének köszönheti, a számtalan kombinációs lehetőségről és egyszerű szerelési lehetőségekről nem is beszélve!

Dekorfóliás beltéri ajtók

Tokkal, vonóval, komplett megoldásként szolgálnak a rendkívül dekoratív fóliázott beltéri ajtók, melyeket az ajtótervező segítségével is megtekinthetünk, többszáz variációban. A lakberendezés egyik alappillére a kombinációs lehetőségek tárháza, melynek mi kiemelt figyelmet szentelünk a portfóliónk kialakítása során. Fürdőszoba? Gyerekszoba? Hálószoba? Mindenre felkészültünk! Árazásunkat is vásárlóbarát, családbarát módon alakítottuk, ezért érdemes vetni erre is egy pillantást!

Óriási garázskapu akció!

A szekcionált, motoros hajtású modern garázskapuk palettájában is jócskán lefaragtunk az árakból. Attól, hogy télen nehézkes egy felújítás, vagy csere, igazán nem kell tartani. Egy korábbi cikkünkben erről részletesebben is írtunk! Éppen ezért szükség esetén érdemes mostanság a kocsibejáró, garázslejáró motorizált megoldásain gondolkodni. A széles bordás, faerezetes kapuk, szigetelt panellel és rugalmas sínvezetési megoldásokkal egy kiemelkedően magas kényelmi és biztonsági faktort hoznak létre otthonunkban!

Csúcsminőségű ablakok fából, műanyagból

Ajándékként sem utolsó, amit a csúcsminőségű és emellett kedvező ár-érték arányban fellelhető ablakaink nyújthatnak Önnek, Önöknek. Mind a fa, mind a műanyag nyílászárók kategóriájában otthonosan mozgunk. Szakértelmünket mi sem igazolja jobban, mint hogy Magyarország legkiterjedtebb hálózatát hoztuk létre az ajtók, ablakok piacán.

Az ablakok legnagyobb előnyei közé tartoznak, hogy télen a meleget, nyáron a hűvöset tartják bent a lakásunkban. Emellett a szakértelemnek köszönhetően a szellőzők révén friss levegőt, penész-és páramentességet, valamint rugalmas nyitási, zárási irányokat és árnyékolási lehetőségeket hordoznak magukban.

Szakértőink, szerelőink tudásának köszönhetően akár írásban, akár személyesen is kérhet segítséget a felmerülő kérdések, árajánlatok kapcsán. Minden időben és minden extra, egyedi kívánság esetén szívesen állunk rendelkezésre!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás