Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Új nyílászárókat szeretnék: de hogyan mérjem le?

Új nyílászárókat szeretnék: de hogyan mérjem le?

A nyílászárók cseréje fontos momentum egy ház életében. Több oka is lehet annak, ha erre szánod magad. Akár azért, mert a régi már nem szigetel olyan jól, és szeretnél spórolni a fűtés számlán. Lehet, hogy olyan környéken élsz, ahol jobb, ha van egy biztonságosabb, több ponton záródó ajtód. Esetleg azt szeretnéd, hogy az ablakodon ne lehessen belátni vagy, hogy nyugodtabb, csendesebb környezetben pihenhess.  Az is lehet, hogy csak esztétikailag szeretnéd átvarázsolni a házad, hiszen jól megválasztott, szép ajtó, ablak komfortosabbá teszi a környezetünket. Így jobban érezzük magunkat otthon, és lássuk be, egy kicsit jobban érezzük magunkat a bőrünkben is. Ha pedig új lakást, házat vásárolsz épp, akkor nagy eséllyel a nyílászárók cseréje is sorra kerül majd, mire beköltöztök.

A régi, elavult nyílászárókhoz képest az új, tökéletesen beépített ajtó, ablak akár 30% fűtésszámlát is spórolhat neked! További pozitívum, hogy lakásod nyugodtabb, csendesebb lesz, mivel a külső zajok szigetelésében is jobb teljesítményt nyújt majd.

 Hogyan kezdj bele?

Az első lépés, hogy kiválasztod, milyen ajtót, ablakot szeretnél, hogy szerinted mi illik legjobban a házba, mi felel meg leginkább a célnak: fa, műanyag, esetleg fém ajtó?

Az ablakoknál is át kell gondolni: míg a műanyag keretek letisztult, modern benyomást keltenek, addig a természetes anyag, a fa otthonosabb, elegánsabb érzést nyújt.

Milyen elosztású legyen, merre nyíljon?

Ahhoz, hogy erre árajánlatot tudj kérni, le kell mérned az ajtókat, ablakokat.

Mit kell mérni?

Az ablakoknál erre figyelj:   

Az ablakszárny vagy az ablaküveg mérete ennél a szakasznál irreleváns. Azt kell lemérnünk, pontosan mekkora a tok.

Ha takaróléccel van elfedve, akkor méréshez meg kell bontani kicsit. A faltól-falig távolság a fontos. Ha különbség van a tok külső és belső, lakás felőli része között, akkor a külsőt adjuk meg. A régi típusú ablakoknál fordulhat elő ez a különbség. Ha az ilyen ablakokon belső tokos redőny is van, azt ne számold bele a mérésbe. Az új ablak beépítésénél viszont ez is fontos információ lesz.

Ajtó mérése:

Hasonló módszerrel kell mérni, mint az ablakokat, lehet, hogy a takarólécet itt is meg kell bontani. Itt is faltól falig mérj.

Árajánlat:

Ha mindez megvan, és ez alapján megkaptad az árajánlatot is, akkor a legjobb, ha a következő lépésnél szakemberhez fordulsz.

Helyszíni felmérés, gyártás és beépítés:

Cégünk nem foglalkozik helyszíni felméréssel és beépítéssel.  Mi kérésedre legyártjuk a nyílászárókat. A többit a környezetedben lévő szakemberre kell bíznod. Ha nincs ilyen az ismeretségi körödben, nem gond, ebben is szívesen segítünk. Az ország minden területén dolgozunk, és vevőinktől a 20 év alatt folyamatosan gyűjtöttük eddig is a pozitív tapasztalatokat: ez alapján tudunk ajánlani olyan, tőlünk független vállalkozókat, akik munkájával eddigi ügyfeleink elégedettek voltak.  

A felkért szakember mérési eredményei és javaslatai alapján az árajánlat természetesen még módosítható. Hisz nekünk is az a fontos, hogy olyan nyílászárókat szállítsunk neked, melyekkel sok-sok évig elégedett lehetsz majd.

Ha már régóta azon gondolkodsz, hogy ideje a cserének, és végre belevágnál, nézz körül nálunk, és tervezd meg, hogyan lesz kisebb a fűtésszámlád, az otthonod pedig szebb, csendesebb és biztonságosabb új ajtóiddal, ablakaiddal: www.aranyablak.hu

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás