Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Tökéletes modellek a bejárati ajtódhoz - Aranyablak megoldások

Tökéletes modellek a bejárati ajtódhoz - Aranyablak megoldások

Otthonodnak már az első belépés pillanatától kezdve biztonságot és stílust kell sugároznia. Neked, családodnak, de még a vendégeidnek is azt kell érezniük, hogy itt biztonságban vannak, kellemes, külső zajoktól mentes környezetben. Az Aranyablaktól megrendelhető bejárati ajtók bármilyen típusú otthonhoz megfelelő választást jelentenek.

Te is a minőséget és a hosszú élettartamú termékeket részesíted előnyben? Annak érdekében, hogy a vásárlásod sikeres legyen a mai cikkben eláruljuk a bejárati ajtók legfontosabb jellemzőit, amelyek az elmúlt évek vásárlói visszajelzései alapján születtek meg.

Bejárati ajtók: hogyan válasszam ki a megfelelő modellt otthonomba?

A bejárati ajtó kiválasztása nem olyan dolog, amit félvállról lehet venni. Mivel az egyik kulcsfontosságú elem az otthonodban, gondosan kell kiválasztani. Biztosan te sem akarod hallani a szomszédok beszélgetését vagy az utcán elhaladó autók zaját. És annál inkább nem szeretnéd, hogy ez fordítva is megtörténjen, azaz ne legyen magánéleted, mert minden hangfoszlány kihallatszik.

Az első szempont, hogy válassz olyan bejárati ajtót, amely hangszigetelést biztosít. A téli napokon a bejárati ajtó véd a hideg időjárástól, míg a kánikulában nem engedi be a nap forró sugarait, ezzel is lassítja a lakás felmelegedését. Tehát olyan elválasztó elemre van szükség, amely a legjobb minőségű tömítettséget és hőszigetelést biztosítja.

Amikor elhagyod otthonodat, akár munkába mész vagy vakációzni, nem akarsz azon rágódni, hogy a házba betörhetnek. Természetesen a biztonsági vagy felügyeleti rendszerek hasznosak lehetnek, de mit tegyünk, ha a hálózat vagy az áramellátás megszakad? Megfelelő alternatíva a tartós anyagokból készült bejárati ajtók kiválasztása. Például a PVC bejárati ajtók nagy előnye az időjárásálló anyag, valamint a minőségi vasalat. Választhatsz további többpontos záródású védelmi rendszereket is, hogy nagyobb legyen az ellenállás.

Esztétikai szempontból a bejáratnak összhangban kell lennie a ház belső és külső megjelenésével egyaránt. És ha nagy nyílásokhoz van szükséged ajtóra, akkor dupla ajtót is telepíthetsz. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy több hely áll majd rendelkezésedre a ki-be járáshoz, valamint azt is, hogy több fény jut be az üvegezett részeken keresztül.

Miért válassz három rétegű üvegezést a bejárati ajtódba?

Az Aranyablak kínálatában megtalálható bejárati ajtók dizájnja olyan esztétikai megjelenést kölcsönöz otthonodnak, amelyet sokáig élvezni fogsz. Mivel ezek az „elválasztó elemek” sok tényezőnek ellenállnak, biztos lehetsz benne, hogy minden nap egy ajándék lesz, amit az otthon kényelme teremt meg.

További előnyei a három rétegű üvegezéssel ellátott ajtóknak:

– sokkal alacsonyabb energiaköltségei vannak a csökkentett hőátadásnak köszönhetően,

– a biztosított hangszigeteléssel élvezheted a békét és a magánéletet otthonodban.

A PVC ajtóprofilokat úgy alakítottuk ki, hogy az otthon esztétikájának megfelelően kellemes megjelenésűek legyenek, ugyanakkor a lehető leghosszabb ideig tartsanak. A tökéletes kombinációk és kiváló anyagok teszik az Aranyablak bejárati ajtóit ideális termékké bármilyen lakáshoz.

Tervezési döntéstől függően választhatsz a megfelelő mintázatú, üvegezésű ajtópanelek között, hogy élvezd a természetes fényt. Ha nyugodt magánéletre vágysz családoddal, távol a kíváncsi szemektől és persze fülektől, akkor az ilyen típusú, nagy méretű üvegezett ajtók tűnnek a legjobb választásnak.

A bejárati ajtóknak meg kell könnyíteniük a házba történő bejutást, és lehetővé kell tenniük a sima nyitást. Ezenkívül a tömítettség biztosítása érdekében a bejárati ajtók hőszigetelő küszöbökkel vannak ellátva, amelyek a szintkülönbségről is gondoskodnak.

Reméljük, hogy mai cikkünk hasznosnak bizonyult az otthonod számára megfelelő bejárati ajtó megtalálásában. Ne felejtsd el felvenni a kapcsolatot az Aranyablak csapatával, ha további tippeket és ajánlatokat szeretnél kapni a bejárati ajtókra vonatkozóan.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás