Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Tisztelt Aranyablak!

A pécsi üzletükben vásároltam a közelmúltban műanyag ablakokat és kültéri ajtót. Az üzletben dolgozó két fiatalember végig nagyon kedves és segítőkész volt -és amiért nagyon hálás vagyok- nem engedték, hogy rögtön megrendeljem a kivánt termékeket, hanem kérdésekkel kiderítették, hogy laikusként sajnos nem jó méreteket adtam volna le. Pár gyors telefon után kaptam egy telefonszámot és az úr nagyon gyorsan, nagyon kedvesen megmért mindent, és ezek után már a fiúk végig kedvesen és oldott hangulatban megrendeltek nekem mindent. Régen vásároltam ilyen jó hangulatban !

Elmondták, hogy mivel sajnos minél hamarabb kellenének az ablakok, ajtók , a termékfelelősök segítségét kérik, hogy a leghamarabb megkapjam a termékeket. Pár hét múlva felhívtak, hogy megérkezett a termék és már előre lebeszélték nekem az úrral a beépítését, így csak a fennmaradó összeget kellett lerendeznem és már aznap az úr be is építette.

Az ember nem mindennap vásárol ablakokat, de nagyon hálás vagyok, hogy ezt ilyen hangulatban és ilyen gördülékenyen tehettem meg.  Köszönettel tartozom a fiúknak és a termékfelelősöknek is!

Mindenkinek ajánlani fogom az üzletüket !!! 

Sz. Zsuzsa

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás