Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Tervezzük meg a saját ajtóinkat!

Tervezzük meg a saját ajtóinkat!

Tervezzük meg a saját ajtóinkat!

Előfordult már, hogy valamivel kapcsolatban megálmodtuk, milyet szeretnénk, aztán hiába kerestünk, nem találtunk hasonlót? Végül kénytelenek voltunk kompromisszumot kötni, és beérni egy olyan verzióval, ami nem is tetszik úgy igazán. Nos, ez nyílászárókkal is megtörténhet, hiszen hiába rakjuk helyre magunkban, milyen ajtót is szeretnénk, ha olyat éppen sehol sem találunk.

Ha nálunk rendeli meg az ajtóját, akkor ez egészen biztosan nem fordulhat elő. Egyedülálló ajtótervezőnk ugyanis minden igényt képes maximálisan kielégíteni, hiszen mindenki maga válogathatja össze az egyes elemeit, tulajdonságait, így pontosan úgy fog kinézni, ahogy azt elképzelte.

Hogyan is működik ez?

Az oldalon található tervezővel az alapoktól alakíthatjuk ki ajtóinkat. Első körben az ajtó típusát adhatjuk meg, aztán kiválaszthatjuk magát a formát: ablakos, ablak nélküli verzió, illetve az ablakos fajtán belül is különböző variációk léteznek. Ezt követően végigböngészhetjük a rendelkezésre álló színeket, és kiválaszthatjuk azt, ami a legjobban passzol a lakásunkhoz. Ha ezzel megvagyunk, az üveg mintázatát és színét is meghatározhatjuk, hogy még inkább a környezetbe illeszkedjenek, és teljesen harmonikus legyen a hatás. A végére a kilincs kiválasztása marad, ami megadja az utolsó részletet, ami egyedivé teheti az ajtót.

Miért éri meg egyénileg megtervezni az ajtónkat?

Mert nem kell kompromisszumot kötni, és mert tényleg olyanok lehetnek az ajtóink, amilyeneket szeretnénk, és amik igazán illenek a lakásunkba. Nem lesz olyan, hogy mégsem passzol, és olyan sem, hogy nem találunk az elképzelésünknek megfelelőt. Az ajtó megtervezése csak néhány perccel igényel több időt, mintha vennénk egy kész darabot, de ez igazán a miénk lehet, és igazán a személyiségünket fogja tükrözni. Ha a berendezésnél figyelünk arra, hogy a saját stílusunkat tükrözze, ennek adhatunk még egy löketet azzal, hogy az ajtókat is egyénileg állítjuk össze. Tervezőnk segítségével nagyon könnyen és gyorsan összeállíthatjuk a nekünk tetsző ajtókat!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás