Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Téli leárazások az Aranyablaknál!

Téli leárazások az Aranyablaknál!

Ajtók, ablakok és kiegészítőik Magyarország 50 km-en belül, vagy épp egy kattintásnyira

Végre itt a téli, karácsonyi leárazások ideje, ami szemfüles vásárlóink kedvenc időszaka lehet, ha egy-egy mutatós darab megvásárlását épp erre a pár hónapra időzítik. Mindenképp szeretnénk felhívni a figyelmet a pénztárcabarát lehetőségekre, hiszen ahogy ezt már többször is említettük, a nyílászárók cseréjére, beépítésére épp oly ideális lehet a téli, mint a nyári szezon.

Másrészt egy most megvásárolt ajtó, ablak megfelelően tárolva tökéletes maradhat tavaszig is, tehát ilyen szempontból sem kell izgulni. Szakembereink és szakértő eladóink is készségesen állnak rendelkezésre, ha bármilyen műszaki, minőségi kérdésben elakadnánk.

Egy mutatós beltéri ajtó 30 ezer alatt?

Magas minőségű beltéri ajtó 30 ezer Forint alatt? Ráadásul 10 különböző színben? Nálunk lehetséges! Február végéig a készletkisöprés időszakában érdemes időben lecsapni az ilyen és ehhez hasonló akcióinkra, hiszen limitált számban állnak rendelkezésre az utolsó darabok. Nyugalom, a minőség semmit sem változik később sem, csupán a kiemelkedő ár-érték arány miatt szeretnénk ezt a néhányat most újra bemutatni.

Mind a karcvédett, mind a dekorfóliás kategóriában akadnak leárazott termékek, ezért most ezt a két típust újra átnézzük egy kicsit, hogy könnyebbé tegyük a választást. Tehát nézzük most meg a két legnépszerűbb ajtó típust a beltéri kategóriából!

Karcvédett beltéri ajtók

A karcvédett nyílászárók különös gonddal, folyamatos préseléssel és különleges borítással készülnek. A melamin bevonat mellett faerezetet idéző mintával is el vannak látva a jó megjelenés érdekében és üveges verzióban is kaphatóak.

Ezek az ajtók kifejezetten jól ellenállnak a nagyobb családok kihívásainak. Az eleven, soha nem nyugvó gyerekek a játék hevében gyakran nekiütköznek a berendezésnek, megkarcolják vagy akár még el is színezik azokat. Bevonatának köszönhetően mindezek a hatások meg sem kottyannak az ajtónak, mindamellett könnyedén tisztítható is.

Strapabíró megoldás a nagyobb igénybevételhez

A lakásban élő állatok is gyakori problémaforrások. Karmolások, rágcsálás, szennyeződés – csak néhány példa azokból a kihívásokból, amelyeknek a kedvencek kitehetik a bútorokat. Egy kellően erős ajtó viszont bírja a gyűrődést velük szemben is.

Abban az esetben is érdemes megfontolni a karcvédett ajtók beszerzését, ha nem otthoni felhasználásra szánjuk. Irodaházakban, szállodákban és egyéb, szolgáltatást nyújtó épületekben a kopásállóság és kellemes dizájn nem elhanyagolható tényező.

Az ajtócsapkodás, a változékony hőmérséklet és a vízállóság semmiképpen sem elhanyagolható szempontok ilyen esetekben. Ha az ügyfelekre jó benyomást szeretnénk tenni, akkor nagy hangsúlyt kell fektetni a belterek ápolt és dekoratív arculatára. Az enteriőrrel harmonizáló, mégis strapabíró nyílászáró kulcsfontosságú lehet!

Dekorfóliás beltéri ajtók

A napjainkban használt dekorfóliás beltéri ajtók kitűnő minőséget és rugalmas kínálatot hoztak el vásárlóinknak. Az Aranyablak Kft., ezt a sok lehetőséget rejtő ajtótípust, az ország szinte minden pontján, üzleteiben forgalmazza.

Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtók forradalmasították az építőipart. A faerezetes megjelenésű, tapintásra fa hatást keltő széles színválasztékban elérhető dekor ajtók jól párosíthatók az otthoni bútorokkal. Ezért kellemes, megnyugtató, barátságos otthont varázsolhatunk a dekorfóliás ajtókkal. Kellemes ár fekvésüknek köszönhetően nagyon népszerűek ezek a termékek.

Ha az ajtókhoz kilincset is keresel, vagy emellett az ablakok, tetőtéri ablakok, redőnyök, a szúnyoghálók, párkányok is érdekelnek, akkor nem kell messzire menned, hiszen minden kategóriában bőséges választékkal jövünk időről időre.


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás