Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Szuper kiegészítők karcvédett ajtóinkhoz is!

Szuper kiegészítők karcvédett ajtóinkhoz is!

 

Ahogy már többször is említettük, mindig a legjobb minőségre és az elérhető árszínvonalra koncentrálunk piacvezető vállalkozásunk irányításában. A karcvédett ajtók kínálata az egyik legjobb példa erre a törekvésünkre, hiszen színesek, mutatósak, jól szerelhetők és tartósak is. Különösképpen odafigyelünk arra, hogy az egyéni elképzeléseknek is teret adva rengeteg hasznos kiegészítőt tegyünk elérhetővé a választott extrák terén.

 

Így elérhető, hogy egy olcsóbban megvásárolható alapdarab némi extra ráfordítással a legexkluzívabb kitételeknek is megfeleljen, illetve a különböző használati stílusnak, háztartástól, irodai környezettől függően is remekül passzoljon a környezetébe. Egyaránt funkcionális és dekoratív darabokról van szó ugyanis, melyeknek mindkét szempontból meg kell állni a helyüket!

 

Választható kiegészítők jelentősége

 

Akár a zártípusok, akár a szellőzők, az automata küszöb, segítségével növelhető a nyílászáró biztonságának, tartósságának foka. Emellett a páratartalom, a használati stílus, és az ajtó használati értéke is növelhető a jól megválasztott kiegészítők segítségével. Fontos megismerni ezen funkciók előnyeit és eszerint dönteni a vásárláskor. Össze is szedtük a legfontosabb ismérveiket az alábbiakban:

 

Zártípusok

 

Alapvetően a BB zár, a PZ zár és a WC zár kategóriákat kínáljuk karcvédett ajtóink esetében. Ajtóink DIN szabványméretekben kaphatók. A BB zárak úgynevezett szakállas, vagy tollas kulcsokkal működtethetők, és egy társasjáték bábura emlékeztető nyílással rendelkeznek.

 

A PZ hengerzár, vagy cilinderzár biztonsági zár, amit gyakorta megtalálunk irodákban, hotelekben, nagyjából egy lombikra, körtére emlékeztet a kulcsnyílásuk. A WC zár pedig ideális a mellékhelyiségek, vagy hálószobák zárására, kulcs nélkül egy forgattyú segítségével zárható.

 

Szellőzők

 

A szellőzőket 38 mm átmérőjű kör alakú lyukakként kell érteni, ami a fürdőszobák, konyhák, nyíltégésű fűtési rendszerek esetén hasznos és ajánlott. Igény esetén eloxált alumínium szellőzőrács is beépíthető több színben és méretben.

 

Automata küszöb

 

Az ajtó alsó élébe marva és szerelve lehetőség van az automata küszöb kialakítására, mely az ajtó záródását javítja. Fokozott hang-szag-fény-és hőszigetelés, akadálymentes átjárás, a rovarok távoltartása miatt ajánlott. Ez a berendezés maximum 14 mm ajtólap alatti hézagot zár le.

 

Kilincsek

 

A kilincsek az ajtó díszeiként vannak jelen a belső enteriőr kialakításakor, azonban itt is számos különböző lehetőség adódik az alapdarabok színesítésére, egyedivé tételére. Nagy választékot biztosítunk szín és formamegoldások szempontjából is.

 

Tolóajtó kiegészítők

 

Ha tolóajtóról beszélünk, akkor itt sem szabad megfeledkezni a tolóajtó zárkialakításáról, amennyiben szükséges az extra védelem, komfort. Illetve a tolóajtó fogantyút is kiválaszthatjuk tetszés szerint.

 

Ajtólap betét

 

Ahogyan a karcvédett ajtók szerkezeti leírásánál is említettük az ajtólapok belső betéteinél felár ellenében a papírrács helyett magasabb igénybevétel esetén magasabb klímaosztályú, strapabíróbb betéteket is választhatunk. Ilyenek az üreges forgácslap, illetve a könnyített szerkezetű lenrost betét.

 

Termotech acélmerevítés

 

A Termotech acélmerevítés a klímaosztályt, vagyis hőszigetelést, mechanikai igénybevételt és a felhasználási területeket hivatott magasabb szinten támogatni. A lakókörnyezetben kívül nyugodt szívvel választható intézményekben, irodákban, nagy használatnak kitett helyiségekben.

 

Ha bárhol elakadtál, egyedi árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk az oldalon egy rövid üzenetben, vagy telefonon, illetve látogass el valamelyik szaküzletünkbe!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás