Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Profi, kényelmesen használható redőnyök

Profi, kényelmesen használható redőnyök

Az emberek számára a ház egy menedék, ami megvédi őket az időjárás viszontagságaitól. Itt nemcsak ítéletidőre gondolhatunk, hanem arra is, amikor például túl meleg van, vagy túl erősen süt a nap. Jól esik ilyenkor behúzódni egy kellemesen hűvös lakásba, igaz? Persze egy lakás nem lesz magától hűvös a forró nyári napokon, tenni kell azért, hogy kint tartsuk a nagy meleget. Ebben sokat segíthetnek a különböző redőnyök, amik segítenek abban, hogy a forró napsugarak ne tűzzenek be a lakásba az ablakokon, esetleg ajtókon át, ezáltal a meleg is kevésbé tud bejönni. Mindemellett persze azt is meg kell említeni, hogy hatékonyan tartják távol a nemkívánatos fényt.

Milyen fajta redőnyök érhetők el nálunk?

  • Műanyag redőny. Létezik belőle külső tokos, illetve vakolható tokos. A külső tokos megoldás előnye, hogy bármilyen befelé nyíló ablak vagy ajtó elé beszerelhető, míg a másikra már a tervezéskor gondolni kell, azonban teljesen elrejthetjük a tokot. Minden műanyag redőnyünk csúcsminőségű, így hatékonyan tartják távol a fényt, ha arra van szükség, és remekül ellenállnak a környezeti hatásoknak.


     
  • Alumínium redőny. Kitűnő hő- és hangszigetelő képességük, valamint rendkívül hosszú élettartamuk és esztétikus megjelenésük nagyon népszerűvé teszi ezeket a redőnyöket a vásárlók körében. Előnye a műanyaggal szemben, hogy energiatakarékosabb, és biztonságot is ad betörések ellen.

     
  • Ablak fölé szerelhető redőny. Ezek komplett műanyag rendszerek, melyeket az ablakra szerelve, a nyílászárókkal együtt építenek be. Beépítését elvégzi az, aki magát az ablakot rakja be, így a két munkafolyamat egyszerre megvan. Ezek a redőnyök mindent tudnak, amit a többi, hatékonyan védenek a naptól.


     
  • Alumínium reluxa. Alumínium reluxáink teszik lehetővé, hogy sötétedés után, mikor a lakásban villanyt kapcsolunk, illetéktelenek belássanak az ablakunkon. Azoknak tökéletes választás, akik nem szeretnék teljesen kizárni a külső fényt, csupán szabályozni kívánják, hogy az mennyire tud behatolni a lakásba.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás