Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Öt érv a műanyag ablakok mellett

Öt érv a műanyag ablakok mellett

Amikor nyílászárókat választunk, nagyon körültekintően kell tájékozódnunk, mert sok múlik azon, hogy milyenek az ajtóink, ablakaink. Ettől függ többek között, hogy mennyit fizetünk télen a fűtésért, mennyit kell pörgetni nyáron a klímát, de még az is, hogy mennyire érezhetjük magunkat biztonságban az otthonunkban, és mennyire szűrődnek be az utca zajai. Érdemes tehát jól megfontolni ezt a döntést. A műanyag ablakok nem véletlenül egyre népszerűbbek, ugyanis kiváló minőségűek és nagyon kedvező tulajdonságokkal bírnak. A nálunk gyártott műanyag ablakokat ráadásul most igen olcsón beszerezheti, hiszen közvetlenül a gyártótól vásárol!

 

De miért is jók a műanyag ablakok?

  • Tökéletesen illeszkednek. Míg a fa ablakok folyamatos karbantartás igényelnek, mert az idő vasfoga bizony kikezdi őket, a műanyag ablakokkal ilyen probléma nincsen. Évek múltán is tökéletesen illeszkednek és záródnak.
  • Több színben kaphatók. Mivel többféle színbe is elérhetőek a műanyag ablakok, bármilyen házhoz kiválóan illeszkednek, nem kell amiatt aggódni, hogy elrontja majd az összképet. A lehetőségek szinte végtelenek, a döntés csak rajtunk múlik!
  • Kiváló a hőszigetelő képességük. Ehhez hozzájárul a már említett tökéletes illeszkedés is, de a műanyag ablakoknak már a kialakítása is olyan, hogy elősegítsék a megfelelő hőszigetelést. Ennek megfelelően télen igen sokat spórolhatunk a fűtésen, ha a műanyag ablakok mellett tesszük le a voksunkat, míg nyáron a klímát kell kevesebbet üzemeltetni.
  • Ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A műanyag gyakorlatilag kikezdhetetlen. Jöhet szél, eső, hó, jég, ónos eső, hideg vagy meleg, a műanyag ablakok minőségére garantáltan nem lesz hatással az időjárás. A fa ablakokról ez sajnos nem mondható el, így a műanyag ebből a szempontból mindenképpen előnyösebb.
  • Jól hangszigetel. Ez főleg a városokban, forgalmasabb helyeken élők számára lehet fontos szempont. Az emlegetett tökéletes illeszkedés is hozzájárul ahhoz, hogy a nemkívánatos zajok a lehető legjobban kint maradjanak.

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás