Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Nemsokára tavasz - idén sort kerítünk az ablakcserére?

Nemsokára tavasz - idén sort kerítünk az ablakcserére?

A nyílászárók cseréje olyan munka, amibe senki nem vág bele szívesen. Ez teljesen érthető, hiszen egyrészt, nagy macerával jár, a még elviselhetőnél egy kicsit több kosszal, és persze költséges is. Nyilvánvalóan tudjuk, hogy megéri a nyílászárókat lecserélni modernebb változatokra, hiszen hosszútávon kifizetődő, visszahozzák az árukat, ennek ellenére magáért a folyamatért ritkán lelkesednek az emberek.

Talán éppen ez az oka annak, hogy sokan a végletekig halogatják az ajtó- és ablakcserét. Mindig, amikor eljön a pillanat, úgy döntenek, hogy „az idén jó lesz még a meglévő, majd jövőre belevágunk”. Aztán a következő évben ugyanez történik, és évek telnek el úgy, hogy nem cserélik ki a nyílászárókat, miközben szenvednek a régi, elavult ajtók és ablakok hátrányaitól.

Tavasszal és nyáron a legkönnyebb

A nyílászárócsere valóban nem éppen a legkellemesebb folyamat, ugyanakkor egyszer kell venni egy nagy levegőt, és rávenni magunkat. Utólag valószínűleg örülni fogunk neki, hogy végre belevágtunk.

Közeledik a tavasz, ami az egyik legalkalmasabb pillanat arra, hogy lecseréljük az ajtókat és az ablakokat. Tavasszal és nyáron nem okoz akkora gondot az ablakok hiánya, ugyanis ilyenkor már melegebb kint is a levegő, és ha hiányzik is éppen néhány ablak a csere miatt, nem hűl le annyira a lakás, hogy ellehetetlenítse a benne élést.  A kellemes idő és a napsütés miatt a falazás is könnyebb, gyorsabban szárad, és sokkal hamarabb készen van a munka.

Még van idő tájékozódni

Ha úgy döntöttünk, hogy idén rászánjuk magunkat a nyílászárócserére, itt az ideje, hogy elkezdjük a tervünket megvalósítani. Persze még nem kell szétverni a fél házat, de már elkezdhetünk felkészülni olyan értelemben, hogy megkereshetjük azokat a nyílászárókat, amik a legjobban szolgálják az igényeinket. Utánajárhatunk, hogy milyeneket érdemes beépíteni az otthonunkba.

Mindennek a kulcsa az alapos felkészülés, amire most még van idő: minél több az információ, és minél jobban utánajártunk a nyílászárók kérdésének, annál valószínűbb, hogy olyat választunk, ami tényleg tökéletes lesz számunkra.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás