Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Na ne!  Ajtó, ablak csere télen?

Na ne! Ajtó, ablak csere télen?

Legtöbbször ősszel és télen szembesülünk azzal, hogy otthonunk nyílászárói cserére szorulnak. Nyáron még nem tűnt fel a besüvítő hideg, a magas fűtési költség és a hideg ablakfelület, de amint beköszönt az ősz és megérkezik az első hidegebb nap a bőrünkön is érezzük a változást.
Ekkor kétségbe esünk, hogy jövő tavaszig várni kell a cserével, felújítással. Azt gondoljuk, hogy ez minden esetben hosszadalmas, nagy felfordulással, mindenhol hideggel beáramló folyamat és inkább bele sem vágunk.  Vagy csak azt gondoljuk, hogy télen nem kivitelezhetők a munkálatok és egyébként is sokáig van tárva-nyitva a ház.

De miért várjunk tavaszig, ha ebben az időszakban számos kedvező akciót találunk, melytől elesünk, ha a következő tavaszt várjuk.

Miért cseréljünk télen nyílászárót?

  • Jellemző, hogy a kivitelező cégek a téli, nem szezonális időszakban vásárolják meg az alapanyagokat, hiszen ilyenkor a nyílászáró kereskedések is próbálnak nagyobb kedvezményeket adni. Magánszemélyként szintén kihasználhatjuk ezeket a lehetőségeket.
  • Ebben az időszakban sokszor extra ajándékhoz is juthatunk. Felajánlhatják akár az ingyenes helyszíni felmérést vagy kaphatunk ajándékba egy szellőztetőrendszert vagy szúnyoghálót. Ezek mind olyan kedvezmények, melyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek.
  • Megtakarításunkat azonnal érezhetjük, mind a pénztárcánkon, mind a bőrünkön. Azonnal érezzük, hogy nincs huzat, nem fázunk, és a gázszámlánkon is kisebb összeggel találkozunk
  • Attól sem kell tartanunk, hogy télen nem lehet szakszerűen elvégezni egy beépítést, hiszen megvannak azok az anyagok, melyekkel ugyanolyan minőségű munkát tudnak végezni, mint nyáron.
  • Nem kell komolyabb lehűléssel sem számolnunk a lakásunkban, mert egy szakértelemmel rendelkező, precíz beépítő brigádnak nem tart több időbe kicserélni a nyílászárókat, mint egy alapos szellőztetés.

Szakembereink szívesen segítenek Önnek abban, hogy a végeredményben örömüket leljék és ne kellemetlenséggel járó, hosszadalmas folyamatként éljék meg egy felújítás munkálatait.

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás