Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Modern nyílászáróval többet ér az ingatlanod!

Modern nyílászáróval többet ér az ingatlanod!

 

Modern nyílászáróval többet ér az ingatlanod!

 

Ha ezeket betartod, sokkal hamarabb és sokkal jobb árat kaphatsz érte!

 

Akik a kiadó és eladó lakások választékát rendszeresen böngészték az elmúlt pár évben, valószínűleg észrevették az itthoni fizetésekhez képest elrugaszkodott árakat, a magas rezsiköltségeket, vagy épp az aranyáron kínált lepukkant állapotú ingatlanokat a kínálatban. Ezzel szemben feltűnő az a trend, hogy a felújított, azon belül is az új, modern nyílászárókkal felszerelt házak, lakások jelentősen többet érnek az eladóknak és vevőknek egyaránt.

 

Nyílászárók, szigetelés

 

Nem hazabeszélni akarunk, ezt előre leszögezzük, és máris ész érvekkel támasztjuk alá, miért elsődleges prioritás a nyílászáró és a falak szigetelése. Először is: lehet akármilyen vastag a festék, pár hét alatt egy nedvesedő fal átázik, penészedik, foltos stb… tehát nem érdemes arra kalkulálni, hogy hátha hamarabb eladjuk, mint észrevenné a vevő, mert észre fogja, és sem a hírnevünknek, sem a közérzetünknek nem fog jót tenni. Ha ilyen problémák vannak, és nem szeretnénk ezzel foglalkozni, vállaljuk nyíltan, cserébe ajánljunk alacsonyabb vételárat! Még ebben az esetben is javíthatunk a helyzeten, ha legalább szúnyoghálót, árnyékolót, függönyt szerelünk fel, hiszen összességében otthonosabbá varázsolja a hangulatot

 

 

Modern ablakok a biztonságunkért

 

Sajnos a penészes, nyirkos falak betegségeket, rossz közérzetet, rossz szagot eredményeznek, ezért legalább külsőleg érdemes gombaölő szerekkel kezelni, szárazra törölni. Ez ugyanígy érvényes a nyílászárókra is. Egyrészt biztonsági szempontból lényeges a stabil, betörésbiztos bejárati ajtó, ablak, a tűzgátló ajtók, garázskapuk stb…

 

Résszellőző funkció a higiénia és egészség érdekében

 

Másrészt a fent említett szigetelés és szellőzés egyensúlyának fenntartásában! A mai modern ablakok képesek mindkét funkciót biztosítani. Azt valószínűleg már mondani sem kell, mennyivel esztétikusabb, kellemesebb egy ilyen helyre belépni, mint az előzőbe. Kiszámolhatjuk, mennyi rezsit és plusz költséget takarítunk meg így, mennyivel teszünk jobbat a környezetünknek és az egészségünknek, és persze mennyivel magasabbra szökken fel a vételár ebben az esetben.

 

Dekoratív ajtók, szép ablakok és 3D technológia

 

A jó minőségű, világos, jó felbontású képet nem kell feltétlenül fotográfusra bízni, bőven elegendő, ha a legügyesebb ismerősödre bízod, akinek vélhetően van szépérzéke, aki természetesen te magad is lehetsz, és megkéred, sétáljon egy kört és kapja el akár az újabb szériás okostelefonjával a lakás hangulatát. Ennyi az egész. Szerez ötleteket a luxusingatlanok hirdetéseiből, hiszen ott ritka, hogy nem szakemberre bízzák a fotót.

 

Ami szintén népszerű mostanság, az a 3D-bemutató készítése. Százmilliós ingatlanokhoz jövőre valószínűleg már szinte kötelező lesz, de már idén is bőven találni ilyet az egyszerűbb lakóparkok, családi házak nívósabb hirdetéseiben is. Itt is szembetűnő, hogyha a lakásod kellemes megvilágításban, stílusos ablakokkal, és a ház egyik legegyszerűbb dekorelemével: szép bejárati és beltéri ajtókkal rendelkezik!

 

 

Ízléses hirdetés a sok-sok érdeklődőnek

 

Hiába gyönyörű az ingatlanod, ha senki sem tud róla, hogy eladó, és senkinek sincs kedve megnézni a homályos, földre néző fotók miatt, vagy ne adj isten fotó nélküli hirdetés alapján. Nagyon fontos, hogy szép fények és jó beállítások mellett készíts fotókat, és itt már esztétikai szempontból is előnyös, ha a friss festés mellett vadonatúj nyílászárók is szerepelnek a hirdetésedben.

 

Hatalmas ingatlan árzuhanások nem várhatók még a válságban sem, bár jellemzően óriási áremelkedések sem. A színvonalbeli pozitív különbségek sokkal inkább megtérülnek jelenleg! Mutatunk két-három olyan tippet, melyek közül érdemes mindegyikre szentelni egy kis időt, ha gyorsan, jó áron szabadulnál a házadtól, lakásodtól, nyaralódtól.

 

Akár kiadást, akár eladást tervezel, biztosan benned is felmerültek ezek a kérdések. Ha modern és megbízható nyílászáróra vágysz, jó referenciával és kedvező áron, akkor várunk szeretettel az üzleteinkben, vagy a webshopunkon!

 

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás