Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Mitől jó egy padláslétra?

Mitől jó egy padláslétra?

A padlásterek kialakításánál a kihasználtság függvényében különböző szempontokat kell figyelembe vennünk. Tervezéskor, felújításkor érdemes egy időtálló megoldást keresni a nyitáshoz, lezáráshoz is. Segítünk padlásfeljárót választani a teljeskörű védelem és az esztétikum jegyében. Megnézzük, hogy mitől is jó egy padláslétra.

Sok esetben a padlás tároló helyiségként funkcionál. A régi tárgyakat, a nyáron használatos vitorláshajó kellékeit, a babaruhákat, a teniszütőket tartjuk itt. Érdemes biztonságosan megközelíthető, jól szigetelt bejáratot, illetve lezárást biztosítani a tárgyak jó állapotának megőrzése érdekében. A terek közötti hőmérsékletkülönbség az egyik legfontosabb tényező, amit szem előtt kell tartani ezeknél helyiségeknél.

Mit tartunk a padláson?

Van, aki egyszerűen lerakatként, tárolóként használja. A régi dolgokat, vagy az időszakosan feleslegessé vált tárgyakat, használati eszközöket helyezi el itt néhány hónapra, hogy biztonságban, de lehetőleg ne szem előtt legyenek.

Padláson tárolt dolgainkhoz könnyen hozzáférhetünk egy praktikusan megválasztott feljáróval. Mehetünk biztosra, és választhatunk egy olyan időtálló darabot, ami remekül megfelel a célnak és ezen felül még a hőveszteséget is lecsökkenti hőszigetelő képességével. Amire szükségünk van, az egy könnyen beszerelhető padláslétra, ami az időjárás viszontagságaitól, a szennyeződésektől is egyaránt megvéd.

Tökéletesen hőszigetelt

Legyen szóhasználaton kívüli helyiségről, vagy alkalmanként használt élettérről, a jó szigetelés elengedhetetlen, hiszen ez rengeteg kellemetlenségtől kímélhet meg minket hosszú éveken keresztül. Ilyen lehet a penész, a párásodás vagy a csepegés, amik a hőmérsékleti eltérések miatt már az első években is megmutatkozhatnak. Ez nem csak egészségügyileg káros, de esztétikailag is kifejezetten rosszul fest.

A környező falak, a gipszkarton, vagy a bútorok látják kárát legelőször a gyenge minőségű padláslétra beépítésének. A Termo Plus hőszigetelt padlásfeljáró a tökéletes választás olyan házakba, ahol a lakószint és a nem lakott padlástér között jelentős a hőmérséklet különbség. Ezért van az, hogy a hőveszteség leküzdésében, a fűtésszámlák optimalizálásában is segítség lehet ez a szorosan záródó szerkezet.

Tökéletesen por- és hangszigetelt

Tömítéssel ellátott padlásfeljáróink a portól és a hangszennyezéstől is megóvják a lakótereket. A lucfenyőből készült, kezelt felületű létrák kitűnően alkalmasak erre a célra. Abban az esetben, ha a padláson összegyűlt poros szennyeződéstől és pókhálóktól lehetőleg megkímélnénk a plafont, mindenképp érdemes egy ilyen jól rögzíthető, pontosan illeszkedő darabot választani!

Emellett csúszásgátlást biztosító védőtalpakkal felszerelt konstrukcióról beszélünk, ami három részletben összehajtható, így helytakarékos és családbarát, gyerekbarát megoldást eredményez.

A beépítése gyerekjáték!

A méretek a leírásban is elérhetők, és ezáltal előre tervezhetővé teszik a munkálatokat. A beszerelés ugyan házilag is kivitelezhető, de természetesen ebben az esetben is örömmel biztosítunk olyan szakértőt, aki minden egyes felmerülő kérdésre választ tud adni a helyszíni felmérés, vagy a beszerelési munkálatok alkalmával is.

Szállításkor előre összeszerelt, kompakt módon becsomagolt létrákat viszünk ki, ami szintén megkönnyíti a beépítés folyamatait.

A fenti szempontok figyelembevételével, illetve a felmerülő kérdések megválaszolásával, biztosak lehetünk abban, hogy egy időtálló, magas minőségű padláslétrát választunk otthonunkba.

 

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás