Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Mit várunk el egy beltéri ajtótól?

Mit várunk el egy beltéri ajtótól?

Milyen szempontok alapján válasszunk beltéri ajtót?

  • Milyen igénybevételnek lesz kitéve? Ez az egyik legfontosabb kérdés. Vannak olyan ajtók, amiket alig-alig csuknak be néha, vagy éppen nyitnak ki, és vannak olyanok is, amiket egész nap használnak. Ha a házban vannak gyerekek, előfordulhat csapkodás, firka, karcolás is. Ezeket mind figyelembe kell venni, hiszen az igénybevétel mértékétől nagyban függhet, hogy milyen ajtó ideális a számunkra.
  • Mennyire illik az ajtó a környezetéhez? Egy ajtó, hiába tűnik részletkérdésnek, nagyban meghatározza egy helyiség összképét, hangulatát. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyet választunk, ráadásul duplán oda kell figyelni, hiszen egy ajtó két helyiséget választ el, és mindkét helyiségbe illenie kell. Hogy ez megvalósuljon, a kétoldalas ajtó remek választás – lényege, hogy két különböző dekorral lehet rendelni egy ajtót.
  • Mennyire szeretnénk nyugalmat? Talán furcsán hangzik ez a kérdés, de egy hálószoba esetében például kifejezetten jogosan merül fel, hogy jó lenne, ha az ajtó tényleg annyira elzárna a külvilágtól, hogy semmi se zavarhasson a pihenésben. A hangszigetelt ajtók kiválóan képesek ezt biztosítani a számunkra, így ilyenkor érdemes elgondolkodni a hasonló extrákon.
  • Ugye fontos a biztonság? Nincs ember, aki erre a kérdésre nem igennel felel. A beltéri ajtók lehetnek tűzállók, így egy esetleges lakástűz esetén az ajtóknál nem tudnak a lángok egykönnyen továbbterjedni, ami nagymértékben növeli a biztonságot, mind a lakásban lévő emberek, mind a vagyontárgyak szempontjából.
Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás