Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Mit tudnak a CPL ajtók? És mi az a CPL egyáltalán?

Mit tudnak a CPL ajtók? És mi az a CPL egyáltalán?

A lakások belsejének megtervezésekor mindig komoly hangsúly van a belső nyílászárókon. Itt elsősorban természetesen a beltéri ajtókra gondolunk, amikből nagyon sokféle létezik, azonban egyénileg eltérő lehet, hogy melyik az ideális egy lakásba.

Az általunk gyártott ajtók palettáján CPL ajtók is helyet kaptak, melyek nem véletlenül nagyon közkedveltek mostanság: dekoratívak, ugyanakkor nagyon strapabírók és jó minőségűek – hogy mást ne említsünk. Nem véletlen, hogy kínálatunkban kiemelt helyet foglalnak el ezek az ajtók.

Mi az a CPL?

A CPL az ajtó borítását jelöli, tulajdonképpen nem más, mint egy melamin akril fólia, laminátum. Vastagsága körülbelül 0,6 milliméter. Mostanság igencsak népszerűek a CPL ajtók, ami nem véletlen, mert nagyon strapabíró, ugyanakkor esztétikus is. Sokféle létezik belőle, ezért jól variálható és mindenki az egyéni ízlése szerint választhat. Az általunk kínált CPL ajtók mindegyikét mi gyártjuk, így garantálni tudjuk a tökéletes minőséget.

De mi is szól pontosan a CPL ajtók mellett?

  • Szinte elnyűhetetlen. Ez a kijelentés merésznek tűnhet, de az általunk készített CPL ajtókra bizony igaz, hogy nagyon nehéz olyan környezeti hatásoknak kitenni őket, ami ténylegesen képes lenne nekik ártani. A CPL ajtók ellenállnak az UV-nek, a parázsnak, a karcolásoknak és az ütésnek is, így ideális a fokozott igénybevételnek kitett helyiségekben.

     
  • Könnyen kezelhető, dekoratív felület. A CPL ajtóink amellett, hogy nagyon jól mutatnak szinte bármilyen helyiségben, mert sima a felülete, és könnyen tisztítható. Kisgyermekes családok esetében kifejezetten ajánlott, mivel az esetlegesen ajtóra kerülő gyermekrajzokat is elég egyszerűen el lehet távolítani egyszerű háztartási tisztítószeres ronggyal.
     
  • Lehet ugyanolyan a bútor, mint az ajtó. Az általunk gyártott CPL ajtókra is igaz, hogy bútorlapként is elérhetők, így egészen egységes képet mutathat a helyiség. Minden CPL ajtónk természetes hatású, többféle mintával elérhető, így a választék igen széles, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás