Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Miért válassz műanyag bejárati ajtót?

Miért válassz műanyag bejárati ajtót?

A műanyag ablakok előnyeiről már beszámoltunk korábbi cikkünkben. Ugyanezek az előnyök elmondhatóak a műanyag ajtókról is, mégis akadnak, akik ódzkodnak tőlük. Egy jól megválasztott bejárat azonban több problémára is megoldást nyújthat egy ízben.

A bejárati ajtók kiválasztása során kiemelt figyelmet kap a biztonság kérdése. A behatolók elleni védelem nem csak az erős és strapabíró záron múlik, de a megfelelően kialakított nyílászárón is. Az anyagok tekintetében elmondható, hogy bármelyikre is essen a választásunk, mind lehet biztonságos, ám a minőség minden esetben kulcsfontosságú.

Biztonság az ajtó szerkezetében

A műanyag ajtók védelmi funkciója a kialakításukban rejlik. Belsejükben acélmerevítés található, ami nem csak a tartást, de a strapabíróságot is képviseli. Ez a belső ráadásul a panelek átégetését is megakadályozza, így a biztonság nem is lehet kérdéses.

A betörésvédelemhez további hatásfokot adhat az is, hogy milyen vastagságú ajtót választunk. A masszív szerkezetek komoly akadályt gördíthetnek az illetéktelen behatolók elé. Üvegezett modell választása esetén sem érdemes aggódni – ezeket a paneleket lehet biztonsági üvegezéssel rendelni.

Szigetelés a nyugalom jegyében

A műanyag ajtók és ablakok erős szigetelőképességük miatt is olyan népszerűek a piacon. Tömör szerkezetének köszönhetően hatékonyan tartja távol a nem kívánatos külső zajokat, mint az utca forgalma, vagy egy nyári vihar.

Az eredményes szigetelés titka a többkamrás profilban és a tömítésekben rejlik. A modellek között könnyedén megtalálhatjuk a mi igényeinknek legmegfelelőbbet. A szigetelés kérdésében azonban nem érdemes spórolni, hiszen az otthon melege mindenki számára fontos.

A hangok mellett a hőmérséklet megtartásában is nagy szerepet játszik a nyílászáró. Ha szeretnénk spórolni a téli fűtésszámlán és a légkondicionálón, ezek a darabok kiválóan alkalmasak erre a célra. Az új típusú ajtók és ablakok hatékonyan tartják meg a beltéri hőmérsékletet, míg kizárják a kinti hőséget vagy zimankót.

Erős és precízen kialakított szerkezetük és praktikumuk miatt tehát nem érdemes tartani a műanyag ajtóktól. Bátran ajánljuk mindazok számára, akiknek a kényelem és a biztonság elengedhetetlen.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás