Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Miért szeretjük a zsalugátereket és spalettákat?

Miért szeretjük a zsalugátereket és spalettákat?

Sokszor dicsérjük a modern redőnyöket, és sokszor háttérbe kerülnek a zsalugáterek és spaletták. Éppen ezért most megfordítjuk a szemléletet és elsősorban nem a redőnnyel hasonlítjuk össze őket, hanem saját kategóriájukban emeljük ki előnyös tulajdonságaikat. Hiszen az, hogy valaki spalettát használ, nem zárja ki feltétlenül azt, hogy mellette redőnnyel is rendelkezzen, másrészt önmagukban is kitűnően működhetnek, ha okosan választjuk ki!

Sok házon látni spalettákat, zsalugátereket, különösen igaz ez a nyaralókra, mediterrán vidékekre. Legalább ennyi épület van azonban, amin nincsenek ilyenek, így természetes, hogy felmerül a kérdés, hogy szükség van-e ezekre, illetve mire jók egyáltalán. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy szeretnénk-e ilyesmit, vagy sem, érdemes tájékozódni kicsit a spaletták és zsalugáterek funkciójáról, hasznáról. Ha pedig már eldöntöttük, hogy felszereltetjük, arra figyeljünk oda, hogy minőségi legyen, így sokáig fog jó szolgálatot tenni.

Szemmel látható előnyök

Sokak szerint egész egyszerűen jól néznek ki. Bár nem feltétlenül az esztétikai funkció a leglényegesebb, vétek lenne kihagyni a felsorolásból, hogy a spaletták és a zsalugáterek bizony nagyon szép külsőt kölcsönöznek a házunknak, némi egyediséget is belecsempésznek az összképbe. Sokaknak már ez is elég ahhoz, hogy felszereltessék ezeket az álomházukra.

Az Aranyablaknál többféle stílusból, színből, kialakításból válogathatsz a redőnyök és árnyékolók témakörben. Ha valamit nem találsz, vagy nem értesz, akkor keresd fel szaküzleteinket, vagy kérj ajánlatot online, szívesen válaszolunk.

Gyakorlatias előnyök

Remekül szűrik, kizárják a nemkívánatos fényt. Bár a napsütésnek általában örülünk, azonban a 40 fokos nyári kánikulában a tűző napnak kevésbé. A sötétítő függöny ilyenkor már kevés ahhoz, hogy távol tartsa a tűzforró sugarakat, ezért jól jön, ha kívülről is meg tudjuk valamivel védeni a lakást a melegtől. A zsalugáterek és spaletták erre tökéletesek, megszűrik, de akár teljesen ki is zárják a fényt, illetve épp emiatt hőszigetelő hatásuk is van.

Fokozza a védelmet. Bármilyen jó környéken élünk is, sajnos mindenképpen gondolnunk kell arra, hogy védjük a lakásunkat és az értékeinket a betörők ellen. Való igaz, hogy aki igazán be akar menni, azt nem egy spaletta vagy zsalugáter fogja megállítani, de kevésbé valószínű, hogy csöndben, feltűnésmentesen jut be a betörő a házba.

Állítható, lamellás változatok

A zsalugáterek esetében az állítható lamellás változat nagyon sok variációra ad lehetőséget, a teljes elsötétítéstől a fény enyhe tompításáig. Ha szeretjük magunk meghatározni a lakásban uralkodó fényviszonyokat, az állítható lamellás zsalugáter tökéletes választás.

Ha minőségi spalettára vagy zsalugáterre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, hiszen kizárólag minőségi darabok forgalmazásával foglalkozunk, ráadásul a termékeink saját gyártósorunkról kedvező áron jutnak el vásárlóinkhoz!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás