Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Miért olyan népszerűek a külső redőnyök?

Miért olyan népszerűek a külső redőnyök?

Városokban, falvakban egyaránt többszörösére nőtt az elmúlt években azon vásárlóink száma, akik a régi nyílászáróikat műanyagra, dupla üvegűre cserélték. Természetesen a fa és az alumínium is remek választás, ha megfelelő modern technológiával készül, jól szerelik be és megfelelően ápolják a tulajdonosok. Azonban továbbra is a műanyag szerkezetek talán az ár-érték arányban leginkább kiemelkedők a piacon, tisztításuk és gondozásuk is gyerekjáték, javításuk cseréjük pofonegyszerű. No de miért érdemes egy csere során egyidejűleg a redőnyt is felszereltetni? És ha lemaradt a redőny, hogyan lehet mégis utólag felszerelni egyet? Mutatjuk!

Nagyon sok ház ablakain lehet kívül redőnyt látni, nyilván nem véletlenül. Ezek elsődleges funkciója, hogy a nemkívánatos fényt kívül tartsák, de nem merül ki ennyiben a hasznuk. A redőnyök még számos szempontból védik az ablakokat, ezért több oka is van annak, hogy érdemes őket felszereltetni. Sokan nem gondolnak bele, de egy redőny biztonságosabbá, védettebbé teheti a lakást, komoly szerepe van a hőszigetelésben, emellett az időjárás viszontagságaitól is védi az ablakot. Na persze csak akkor, ha a redőny megfelelő minőségű, ellenkező esetben több bosszúságot okozhat, mint amennyi hasznunk van belőle.

A redőny az ablakot is védi! Erre gondoltál már?

Az ablakok általában elég komolyan ki vannak téve az időjárásnak, hiszen sokszor semmi nem védi őket a fagytól, kánikulától, esőtől, jégesőtől, hótól, vagy bármilyen szélsőséges időjárási körülménytől. Ha van egy jó minőségű külső redőnyünk, leengedett állapotban ez is védelmet biztosít az ablaknak, az üvegnek és a keretnek egyaránt. Persze egy redőny nincs állandóan leengedve, de az is rengeteget számít, hogy amikor le van, akkor nem az ablakot éri közvetlenül a csapadék, és a hőmérséklettől is védett kicsit. A redőny továbbá segít nyáron a lakáson is kívül tartani a meleget, így a hőszigetelés szempontjából is meg lehet – és kell is – említeni.

Újabb biztonsági szint és intimitás

Sajnos napjainkban egyáltalán nem ritkák a betörések és tény, hogy legtöbbször az ablakon át jutnak be a bűnözők. Nos, nagyban meg tudja nehezíteni a dolgukat egy jó masszív redőny, ami le van engedve az ablak elé. Ebben az esetben ugyanis a redőnyön is át kell jutniuk, ami kevésbé egyszerű főleg, ha feltűnésmentesen szeretnék véghez vinni. Az ablak csak ezután jön, tehát plusz egy „réteg” védi a házat. Egy jó redőnyt nem olyan könnyű kívülről felfeszegetni, ezért fontos, hogy adjunk a minőségre. Az Aranyablaknál minőségi redőnyökkel várjuk azokat, akik szeretnék élvezni az árnyékolástechnika előnyeit, és nem mindegy nekik, hogy mi kerül az ablakuk elé!

Ha csak később jutott eszedbe a redőny beszerzése

Ha már az ablakaiddal maximálisan elégedett vagy, de később rájöttél, hogy mégiscsak szeretnél redőnyt is, akkor is van megoldás! Ha ezzel a kéréssel fordulsz hozzánk segítünk neked a megfelelő külső tokos redőny redőnyt kiválasztani! Így nem kell lecserélned az egész ablakot ahhoz, hogy redőnyöd lehessen.

A legjobb esztétikai hatás érdekében: ablak fölé szerelhető redőny!

Ha azonban felújítás előtt állsz, és már belenyugodtál a fúrás-faragás eljövetelébe, akkor remek alkalom ez, hogy egy igazán modern és rendkívül esztétikus megoldást válassz! Ez nem más, mint az ablak fölé szerelhető redőny, melyet az ablakkal együtt beépítenek a falazatba. Beépítését az ablak beépítő szakmunkás végzi, így nem kell több szakemberrel időpontot egyeztetnie, eggyel kevesebb munkafázist kell összehangolnia az építkezés vagy felújítás folyamán. A belsőtokos redőny kifejezetten ajánlott régi geréb tokos ablakok cseréje esetén, illetve új építésű házaknál. Kívülről így aligha látszik belőle valami, nem lóg ki, nem sérül a tok, egyszóval igazi modern, beépíthető megoldást biztosít!

Részletekért, árajánlatért fordulj hozzánk online, vagy személyesen!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás