Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Miért előnyös az utólag szerelhető ajtó?

Miért előnyös az utólag szerelhető ajtó?

 

 

Kínálatunkban a sokszerűség és minőség mellett a praktikumra és a családok pénzügyi helyzetére is igyekszünk odafigyelni. Ezért lehetséges, hogy mind ajtó, mind ablak, illetve egyéb nyílászáró termékeink kapcsán kiemelkedő ár-érték arányban ajánlunk ügyfeleinek személyre szabott megoldásokat. Emellett a börzés termékek esetében további leárazásokra hívjuk fel a figyelmet.

 

Most a beltéri ajtókról lesz szó, amiben, ha lehetséges, méginkább az élen járunk gyártási technológiánknak és a korszerű megvalósításnak köszönhetően. A korszerűségbe és korszerűsítésbe mindenképpen beletartozik az is, hogy alkalmazkodunk a felújítási munkálatokhoz, átalakításokhoz, hogy ezek még gyorsabban, rugalmasabban végezhetők legyenek. Az utólag beépíthető ajtóknak az építkezések során is hasznát vehetjük, nem csak felújításkor. Hogyan? Mutatjuk máris!

 

Gyönyörű ajtók a saját gyártósorunkról

 

Arra minden időben odafigyelünk, hogy a gyártósorunkról lekerült ajtók, legyen szó standard méretről, vagy egyéni méretezésről ugyanazt a minőséget és kivitelt hozzák. A színek és típusok széles választákát mi sem mutatja jobban, mint az ajtótervezőben elérhető több ezer variációs lehetőség. A falszín, a berendezés és a nyílászárók hangulatának egymáshoz igazítása valódi dekorációs varázspálcaként működik az új, vagy régi ingatlanokban is.

 

Mikor előnyös az utólag szerelhető ajtó?

 

A különbséget mindössze az adja az előre és utólag szerelhető ajtóknál, hogy az utólag szerelhetők nagyon jól korrigálhatók az építkezés lezajlása után is, alkalmazkodva a sokszor előforduló megváltozott burkolatvastagsághoz, színváltoztatásokhoz, nem beszélve arról, hogy a vadiúj ajtók ilyenkor a poros-piszkos munkálatok után lépnek csak elő, hogy elfoglalják méltó helyüket, így teljesen sértetlenül ússzák meg a vakolást, festést, csiszolást, jövés-menést.

 

Érdemes egyesével szereltetni az ajtókat?

 

Nagy előnye az utólag szerelhető ajtóknak, hogy akár évekkel a felújítás, építkezés után is beszerezhetők, pontosan méretre szabhatók, és precízen szerelhetők vadiúj pompájukban. Sokakban felmerül a kérdés: akkor egyesével veszem majd őket, mindig mikor akad rá elegendő pénz. Vajon jó ötlet ez? Nem feltétlenül! Ha ilyesmit tervezünk a következő dolgokra mindenképp figyeljünk oda!

 

Az egyformákat rendeljük meg egyszerre!

 

Egyrészt jóval több takarítás, több alkalom szerelés, rendrakás következik, ha negyedévente szereltetjük a különböző szobák ajtajait. Másrészt elsődlegesen azt kell ilyenkor szem előtt tartani, hogy ugyan képesek vagyunk azonos stílust, színt, karaktert legyártani félévente is, azonban a már meglévő ajtók enyhe színváltozását, hétköznapi amortizációját, oxidációját a fény, a hőmérséklet következtében már nem tudjuk megakadályozni.

 

Különösen a fára kell odafigyelni!

 

Különösen a természetes fánál jellemző, hogy ugyanazon kivitelt nagyon nehéz, talán lehetetlen is 100%-ban utánozni egy másik gyártósoron. Tehát azokat az ajtókat, amik azonos stílusúak, színűek, mindenképp érdemes egyszerre rendelni és szereltetni, hogy egyszerre vegyék fel a ház egyedi ritmusát, levegőjét, páratartalmát, napsütését és kellemes enteriőrt eredményezzenek. Természetesen két teljesen különböző karakterű ajtónál ez a szabály értelmét veszti, leszámítva a szerelési munkálatok többszöri ismétlését.

 

Az utólag szerelhető ajtó tehát egy igazi modern luxus az egyedileg alakítható méretek és a szennyeződésmentes beszerelés lehetősége végett. Érdemes ezt a megoldást választani, ha a fenti szempontok valamelyike fontos számunkra.

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás