Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Létezik jó bejárati ajtó? Most megtudhatja...

Létezik jó bejárati ajtó? Most megtudhatja...

A nálunk gyártott ajtóknál vagy ablakoknál a megfelelő szigetelés nem is lehet kérdés.

 

Minden lakásban vagy házban szükség van jó minőségű nyílászárókra, melyek úgy tudják biztosítani a szellőzést, a lakásba való bejárást, valamint a fény bejutását, hogy ez ne befolyásolja a benti levegő hőmérsékletét. A nálunk gyártott ajtóknál vagy ablakoknál a megfelelő szigetelés nem is lehet kérdés. A bejárati ajtó kiemelkedő jelentőségű, hiszen itt lehet bejutni a lakásba. Nálunk saját gyártású ajtók közül választhatja ki azt, ami a leginkább megfelel az Ön számára!


Mit kell tudnia egy jó bejárati ajtónak?


Ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak. Ez nagyon fontos, különösen akkor, ha a bejárati ajtó nincs tetővel védve az esőtől, hótól. Nem csak a csapadék árthat azonban az ajtónak, hanem a hőmérsékleti változások is: a téli mínuszok után a nyári 40 fok hatalmas különbség, télen ráadásul az ajtó egyik oldalát hideg, a másikat meleg levegő éri, mivel a lakást nyilván fűtjük. Saját gyártású bejárati ajtóinknál ez természetesen nem lehet gond!

Kellően biztonságosnak kell lennie. Ez egyértelmű, hiszen a bejárati ajtón keresztül lehet behatolni a lakásba. Ahhoz, hogy ne legyen könnyű dolguk az illetéktelen behatolóknak, mindenképpen fontos, hogy az ajtót ne lehessen egykönnyen kinyitni. Ezen ma már segítenek a különböző biztonsági zárak, melyek az általunk gyártott bejárati ajtókat is jellemzik, hiszen jelentősen megnehezítik az engedély nélküli behatolást többek között azzal, hogy több ponton záródnak.

Jó hőszigetelő képességgel bír. Természetesen lényeges szempont, hogy a bejárati ajtó jól zárjon és megfelelően szigeteljen, hogy állandó hőmérsékletet biztosíthassunk a lakásban. A jó bejárati ajtó nem engedi, hogy télen kiszökjön a meleg, és huzatos legyen az ajtó környéke, nyáron pedig a meleget zárja ki jótékonyan. Ezzel a képességgel a nálunk gyártott fa, fém, valamint műanyag bejárati ajtók egyaránt rendelkeznek.

Esztétikailag is megállja a helyét. A bejárati ajtó alapvetően meghatározza a ház vagy lakás külső „arcát”, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki. Nálunk találhat fa, fém vagy műanyag ajtókat, ablakos vagy tömör kivitelben, sötét vagy világos színben.


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás