Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Lemezelt beltéri ajtók a klasszikus enteriőr jegyében

Lemezelt beltéri ajtók a klasszikus enteriőr jegyében

Kétségtelen, hogy napjaink legnépszerűbb nyílászáróit a modern, üvegezett kialakítású ajtók alkotják. Ám ez nem jelenti, hogy mindenki éppen erről álmodna. Azok számára, akik jobban kedvelik az egyszerűbb és a kazettás kialakításokat, számos lehetőség áll a rendelkezésükre a választás során. Ezek egyike a lemezelt ajtó is.

Ezek a kemény beltéri ajtók több szempontból is előnyösek lehetnek, ha klasszikus és egyszerű megoldásban gondolkodsz. Kedvező áruk mellett ugyanis a fantáziának is nagy teret hagynak, így a belterek kialakítása könnyűszerrel teljesen egyedivé válhat.

Kemény szerkezet az időtállóság jegyében

A lemezelt ajtó egy különleges eljárással nyeri el végső formáját. A folyamat következtében a végeredmény egy tömör, erős szerkezet, ami gondoskodik a nyílászáró strapabíróságáról és a hosszú élettartamáról egyaránt.

Ennek köszönhetően az ajtó a kellő biztonságról is gondoskodik. Mivel nem tartalmaz üvegezett elemeket, ezért kisgyermekes családokba is ideális választás lehet, hiszen nem jelent veszélyt a kicsikre nézve sem. Ennek ellenére igény szerint üveghelyes modell is választható.

Natúrban szép az élet

A lemezelt ajtók több méretben, de csak egy színben érhetőek el. A natúr, faerezetes kialakítás lehetőséget teremt arra, hogy a belső terekhez igazítsd a nyílászáró megjelenését. Ezt bármelyik lazúrfestékkel könnyedén elérheted.

Tipp: a kazetták mentén egy sötétebb árnyalatot alkalmazva mélyebb színhatás is elérhető. Ez a megoldás természetes, mégis egyedi összképet alkot. Gyerekszoba esetén pedig bátran alkalmazhatóak a hagyományostól eltérő tónusok is, mint a meleg vajszín, vagy a romantikus rózsaszín.

A lemezelt beltéri ajtó nagyszerű megoldást nyújthat azok számára, akik olcsó, testre szabható, mégis minőségi nyílászárót keresnek. Klasszikus megoldásokhoz a kazettás, íves és üveghelyes, míg letisztultabb hatás kivitelezéséhez a Retro, Skyn és Harmónia modelleket ajánljuk.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás