Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Kicsi alapterületű otthon? Válassz harmonika ajtót nyílászárónak!

Kicsi alapterületű otthon? Válassz harmonika ajtót nyílászárónak!

Egy harmonika ajtónak nem kell igénytelen hatást keltenie. Amennyiben megfelelő odafigyeléssel van elkészítve, és jó állapotát rendszeres takarítással fenntartják, a harmonika ajtó illő kiegészítője lehet a háznak. Különösen abban az esetben, ha kisebb ingatlanról van szó. Nézzük is, milyen esetekben érdemes ezt a nyílászárót választani.

Kis alapterületű otthonok térelválasztója is lehet

Egy kis alapterületű házat nem lehet elhalmozni berendezési tárgyakkal. Még a legalapvetőbb bútorok is nehezen férnek el, így teljesen érthető, ha egy ajtóval nem szeretnéd pazarolni a helyet. Ilyen helyzetekben a harmonika ajtó kitűnő választás lehet számodra, hiszen annak a kinyitásával nem veszel el helyet a légtérből.

Különleges ajtókeret esetén is kiváló választás

Alapvetően a harmonika ajtók csak egy méretben kaphatóak az áruházakban. Viszont az Aranyablaknál akár méretre is tudjuk alakítani neked az ajtót. Ennek az az oka, hogy mi gyártjuk ezt az ajtótípust. Ezáltal egyedi igényeidet is tudjuk teljesíteni az elkészítés közben.

Könnyedén tisztítható beltéri ajtó

Harmonika ajtóink műanyagból készülnek, emiatt nagyon könnyen tisztíthatóak. Elég egy lágyabb vegyszeres vizes ronggyal áttörölni az ajtót, és készen is vagyunk a takarítás folyamatával. Ezért abban az esetben is ideális, ha gyerek lakik a házban, hiszen az esetleges műalkotásait az ajtóról könnyedén le tudjuk mosni.

Csendes nyitás és záródás

A harmonika ajtó elhúzását csak minimális zaj kíséri. Az egyik leghalkabb nyílászárónak számít. Ezért, ha hajnalban kell kelned, senkit nem fogsz felverni azzal, ha kimész a fürdőszobába készülődni vagy reggelizni a konyhába. Hiszen a harmonika ajtó segítségével olyan hangtalanul tudsz közlekedni a házban, amennyire csak lehet.

Nem is kell feltétlenül ajtót beépítened: akár üresen is hagyhatod a rést

A modern építészetben már nem nélkülözhetetlen elem az ajtó, így akár nyitva is hagyhatjuk a két szoba közötti átjárót. Amennyiben félsz, hogy befejezetlennek fog tűnni az ajtó nélküli rész, hívj bátran egy építészt, aki eligazít téged abban, hogyan tudod stílusosan kialakítani az ajtó nélküli átjárót.

Építkezés vagy felújítás előtt állsz, és nem tudod, honnan szerezd be a szükséges dolgokat? Ez esetben hozzánk is fordulhatsz! Kínálatunk széles skálát fed le, több kategóriában is válogathatsz.

Legyen szó…

 • ablakokról,
 • beltéri ajtókról,
 • bejárati ajtókról,
 • redőnyről, vagy egyéb árnyékoló eszközökről,
 • garázsajtókról,
 • vagy nyílászárókról, az Aranyablaknál minden bizonnyal meg fogod találni azt, amit keresel.

Amennyiben mellettünk döntesz, olyan előnyöket élvezhetsz, mint…

 1. a 34 belföldi üzlettel rendelkező bolthálózatot, ami miatt nem kell órákat utaznod a legközelebbi üzlethez;
 2. a 25 éves tapasztalatot ajtó-ablak kereskedelemben, aminek segítségével bármikor el tudunk téged látni szakmai segítséggel, munkatársaink műszaki kérdésekre is fel vannak készülve;
 3. a legkorszerűbb gépsorokon gyártott kínálatot, amelyek szigorú ellenőrzésnek lettek alávetve;
 4. a több profil- és színvariációból álló választékot, hiszen gyártó révén egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni;
 5. és a gyors kiszolgálást (mi magunk gyártjuk le a termékeinket, ezért kínálatunk minden tagjából rengeteg darab le van gyártva előre. Emiatt nem kell külön az elkészítési folyamatra várni).

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ez esetben nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

 


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás