Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Készülj fel időben a rovarokra szúnyoghálóval!

Készülj fel időben a rovarokra szúnyoghálóval!

Habár a tél még nem ért véget, lassan megérkezik a jó idő és vele a nyitott ablakok szezonja. Ám komoly rovar-problémákkal találhatod magadat szembe, ha nem szerelkezel fel ellenük megfelelően. Ha még nincs szúnyoghálód, legfőbb ideje beszerezni egyet, ha szeretnéd elkerülni az álmatlan éjszakákat a szúnyogok miatt.

De lássuk elsőként, hogy milyen lehetőségek állnak előtted, ha még nem rendelkezel ezzel a hatékony eszközzel. Szúnyoghálókból is már több típus is elérhető, így bármilyen ablakra lehet találni megfelelőt.

Fix megoldások

A leggyakrabban választott típus a fix szúnyogháló. Ez a megoldás kiválóan alkalmazható olyan helyiségekben, ahol gyakran, vagy szinte mindig nyitva vannak az ablakok. A háló általában a keret külső oldalára kerül fel, és mindössze egyszer kell feltenni.

Hátránya viszont, hogy olyan nyílászárók esetén nem alkalmazható, ahol szükség van az átjárásra. Nagy szobaablakok, erkély- és bejárati ajtók hálózására célszerűbb olyan darabot választani, ami szükség esetén fel- vagy elhúzható. Emellett a tisztítása is csak ebben a felszerelt állapotban lehetséges.

Nézzük tehát a mozgó szúnyoghálókat!

Ezek a típusok, ahogy a nevük is mutatja, alkalmasak arra, hogy csak akkor feküdjenek fel a keretre, amikor szükség van rá. Ráadásul ezekből a modellekből választhatsz a működési elv alapján is, mivel többféle megoldás is elérhető.

Ezek egyike a klasszikus „felhúzós” háló, a fix hálóhoz hasonlóan felfekszik az ablakkeretre és véd a rovarok behatolásától. Az alsó kallantyú segítségével rögzítheted, vagy fel is húzhatod, ha útban van. A pliszé szúnyoghálók ellenben harmonika szerűen mozognak és bárhol megállíthatók. Kiváló választás nagyméretű ablakokra és ajtókra is.

Ezekkel a változatos modellekkel megtalálhatod a tökéletes védelmet minden nyílászáródra. Ha még nem rendelkezel vele, de szeretnéd beszerezni, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj árajánlatot!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás