Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Karcvédett, fémcsíkos ajtók

Karcvédett, fémcsíkos ajtók

Több mint 40-féle minta és akár 60-féle szín közül választhat, ráadásul a karcvédett, fémcsíkkal díszített szobaajtókat egyedi méretekben is gyártjuk. Egyenesen üzemünkből kerülhetnek az otthonába ezek a nyílászárók. A részletekért hívja kollégáinkat!

A karcvédett beltéri ajtók népszerűségének oka

A karcvédett beltéri ajtók magas minőségűek, mégis megfizethető áron érhetők el. Az Aranyablak üzletlánc slágertermékei, hiszen nagyon jól hasznosíthatók olyan épületekben, ahol kisállatok is élnek. A kisgyermekes családok számára is a CPL ajtó az ajánlott, hiszen ezeknek a nyílászáróknak a felülete könnyen takarítható. A karcállóság mellett kopás- és ütésállósággal is rendelkeznek ajtóink, mely az egyedi gyártásfolyamatnak köszönhető.

Nézzen szét kínálatunkban és látni fogja, mennyi lehetőség közül választhat. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, csupán annyit kell tennie, hogy kitölti ajánlatkérő lapunkat.

A karcvédett beltéri ajtók nemcsak magánházak, lakások, hanem irodaházak és szállodák számára is a legjobb választásnak bizonyulnak, hiszen a következő előnyökkel is bírnak:

  • Parázsállóak: ellenállnak a cigarettáról lepergő forró hamunak.
  • UV-állók: az erős napsütés sem tesz bennük kárt.
  • Könnyen tisztíthatóak.
  • Ellenállnak a vízgőznek és a hőnek is.
  • Egy- és kétszárnyas, valamint tolóajtó kivitelben is kaphatók.

A fémcsíkos karcvédett ajtók

A karcvédett beltéri ajtók kategóriában mindenki megtalálhatja az ízlésének, igényeinek leginkább megfelelő terméket. Hatalmas választékunkban a fémcsíkos ajtók mellett tele, üvegezett és biztonsági üveges beltéri CPL ajtók is vannak és az intarziás karcvédett ajtók is nagyon népszerűek.

A fémcsíkos ajtókra a gyártás során 12 mm széles és 0,5 mm vastag, tömör, öntapadós, selyemfényű eloxált alumíniumszalag kerül, ez adja a mintázatot. Az ajtólap felszínére ragasztott csík kiemelkedik a sík felületből, ezáltal igen különlegessé varázsolja a nyílászárót.

Sokszor apró, alig észrevehető változásról van szó a tele karcvédett ajtókhoz képest, mégis lenyűgöző hatást érhetünk el vele. A díszítés állhat egy vagy több csíkból is, melyek futhatnak vízszintesen és függőlegesen is.

Miért érdemes a fémcsíkos CPL ajtót választani?

A fémcsík megjelenése az ajtólapon már jelzi, hogy egy modern otthonba érkeztünk. A manapság divatos minimalista stílus egyik központi anyaga a fém, amelynek meg kell jelennie a bútorokon, dekorációkon.

A fémcsíkos ajtó úgy teljesíti ezt a kitételt, hogy nem hivalkodik közben, csak finom jelzéssel utal arra, hogy a lakás belsejében tökéletes összhang uralkodik.

Választható többféle modell is a fémcsíkkal díszített beltéri ajtókból, így az enteriőr hangulatához igazítva eldönthetjük, melyik lesz számunkra a megfelelő. A visszafogottan stílusos Gia beltéri ajtó vagy az intarzia mintás Lydia? Esetleg a szabályosan tagolt Luis karcvédett ajtóra esik a választás?

Élhet a főoldalon található online ajtótervező szolgáltatásunk segítségével is, ha több változatot is kockázatmentesen kipróbálna. Az Önhöz legközelebbi Aranyablak üzletbe is érdemes betérni, ahol meg tudja nézni, tapogatni is az ajtókat és akár ablakot, bejárati ajtót is tud választani.

Miért az Aranyablak?

Az Aranyablak 28 év gyártói tapasztalattal rendelkezik és az ország egész területén megtalálhatók boltjaink. Magyarország egyik legnagyobb ajtó-ablak kínálata nálunk található és egyéni igényeket is ki tudunk elégíteni.

Termékeinkről minden információt megadunk, letölthető termékismertetővel és szakmai cikkek sokaságával segítjük a döntés meghozatalában. Munkatársainktól bármely napszakban kérhet segítséget az ajánlatkérő űrlapon keresztül és amint lehet, válaszolnak kérdéseire.

Folyamatos akciókkal várjuk az ország 34 üzletében, a rendelésben megjelölt termékeket azonnal, raktárról tudjuk szállítani. Válasszon minket!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás