Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Karcvédett beltéri ajtók - ha nagy az igénybevétel

Karcvédett beltéri ajtók - ha nagy az igénybevétel

Mint mindenre, a beltéri ajtókra is igaz, hogy akkor szépek, ha rendesen karban vannak tartva, és nincsenek tele sérülésekkel. Utóbbit pedig elég nehéz elkerülni, még akkor is, ha felnőtt emberek teljesen hétköznapi módon használják az ajtót. Elég, ha például csak kivágja a szél, és neki csapja valaminek, máris sérülés keletkezik az ajtón. Pár ilyen baleset, és az eredetileg szép beltéri ajtónk meglehetősen csúnyácska lesz. Kivéve, ha karcvédett beltéri ajtót választunk, aminek meg sem kottyannak az ilyen véletlenek. Nemhogy normál használat, hanem még erős igénybevétel mellett is olyan szépek, mintha újak volnának – mindemellett pedig az áruk sincs az egekben.

 

Kinek ajánlott a CPL ajtó?

A karcvédett, más néven CPL ajtók bárkinél jó szolgálatot tehetnek, de fokozottan javasolt ilyet választani olyan lakásokban, épületekben, ahol nagyobb az igénybevétel az átlagosnál. Egy hétköznapi példát nézve, kisgyerekes családnak érdemes CPL ajtót választani, hiszen a gyerekek csapkodják, ütik-vágják, nyúzzák, karcolják, akár firkálják az ajtót. Nagy előnye amellett, hogy karcvédett, hogy a firkákat is elég könnyen le lehet róla takarítani. Megfelelő a karcvédett ajtó olyan helyeken is, ahol sok ember fordul meg egy nap, például irodaházakban, boltokban, üzletekben. A fokozott használat során ugyanis óhatatlanul nagyobb a sérülések veszélye, még ha szándékosan nem is rongálják az emberek az ajtót.

 

Bármilyen típus elérhető

CPL ajtóból igen nagy a kínálat, gyakorlatilag bármilyen forma elérhető. Választhatunk üveges vagy tömör ajtót, a funkciót nem befolyásolja, és ugyanolyan dekoratív tud lenni mindkettő. Különböző méretekben és színekben létezik, így mindenki megtalálhatja azt, ami az ő lakásához a legjobban illik. Hogy teljesen személyre szabható legyen, a kilincset is magunk választhatjuk ki hozzá. A CPL ajtók strapabírók, magas minőséget képviselnek, sokáig szépek maradnak nagy igénybevételnél is, így igazán megéri mellettük letenni a voksunkat. 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás