Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Így tudod növelni otthonodban a biztonságot!

Így tudod növelni otthonodban a biztonságot!

Az otthonunk egy olyan hely, ahol kifújhatjuk a gőzt, és biztonságban érezhetjük magunkat és családunkat egyaránt. Viszont ezt a légkört is megmérgezhetik a betöréssel járó veszteségek és lelki traumák, ezért mindent érdemes megtennünk annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő ez a szerencsétlen eset.

Ebben a cikkben elolvashatod, hogy milyen plusz intézkedésekkel akadályozhatsz meg egy lehetséges betörést.

Jelentősen megnehezítheti az illetéktelen bejutást egy strapabíró ajtó

Nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni, hogy a minőségi ajtók mennyire fontosak biztonság szempontjából. Hiszen egy gyenge ajtónál nem is kell a zárral bajlódni, mert egy erőteljesebb mozdulattal konkrétan be is lehet rúgni.

Viszont egy acélból készült darabbal már egyáltalán nem ilyen könnyű elbánni. Az Aranyablak kínálatában számtalan acélból készült ajtómodell közül válogathatsz, sőt. Több színválaszték is a rendelkezésedre áll, ami nemcsak biztonságos, de esztétikai szempontból is a következő szintre emelheti a ház kinézetét!

Válassz minőségi kilincset!

A bejárati ajtó beszerelése előtt a legtöbben az ajtóra fordítják a legtöbb figyelmet biztonsági szempontból. Azzal nincsen semmi baj, ha valaki extrém biztonságos bejárati ajtót szeretne a házába. Viszont, ha a minőségi ajtóhoz gyenge kilincset választunk, akkor jelentősen megkönnyíthetjük a betörők dolgát.

Gondoljunk csak bele: egy erős, betörés álló ajtó egy gyenge kilinccsel olyan, mint egy nagyon erős pajzs, rajta egy hatalmas repedéssel. Ezért az ajtó beszerelése előtt érdemes hozzáillő, biztonsági szempontból helytálló kilincset választani.

Az Aranyablak kínálatában csak olyan bejárati ajtóhoz kialakított kilincseket találsz, amik plusz védelemmel látják el a házadat. Ezen kilincseink külsőleg nem is csavarozhatóak, ezáltal egy esetleges betörés során sokkal nehezebben lehet eltávolítani az útból.

A garázsajtó is számít

Amennyiben a garázs a lakóház része, a hagyományos, kívülről feltolható garázsajtók látványos lehetőséget nyújtanak a házba való illetéktelen bejutásra.

Hiszen lehet, hogy könnyedséget ad az, hogy elektronikus rendszer beszerelése helyett manuálisan fel tudod tolni a garázsajtót, de ezt a betörők is meg tudják tenni, amivel egyenes útjuk nyílik a házba. Ezért, ha a garázs összeköttetésben áll a házzal, mindenféleképpen érdemes olyan garázsajtót választani, ami elektronikusan nyílik.

Nálunk az ilyen módon nyíló garázsajtók között is találsz egy extrém biztonságos opciót: a szekcionált garázskaput, ami minden bezárás alkalmával majdnem, hogy lehetetlenné teszi az illetéktelen behatolást. Ugyanis ekkor a feltolásvédelem automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, így azonnal erősen reteszel, és véd a feltolással szemben

Még több építkezéssel kapcsolatos cikket olvasnál? Ez esetben nézz körül szakmai cikkeink között, ahol több területen is tanácsot tudunk neked adni. Legyen szó ablak beszerelésről, árnyékolásról, ajtók kiválasztásáról, blogunkon bármilyen építkezéssel és felújtással kapcsolatos témában el tudunk látni információkkal.

Esetleg ajánlatot kérnél tőlünk? Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot!


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás