Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Igazán erős nyílászárót szeretnél? Válassz alumínium ablakot!

Igazán erős nyílászárót szeretnél? Válassz alumínium ablakot!

Mindenki más szempontok alapján választ ablakot, mi pedig igyekszünk ezeknek a változó igényeknek megfelelni. Azok számára, akik a legerősebb darabokat keresik, kétségtelen, hogy az alumínium darabok a legmegfelelőbbek. Talán első ránézésre riasztónak tűnhetnek ezek a fémszerkezetes nyílászárók, de most eláruljuk, hogy valójában miért nem azok.

A hosszú élettartam titka az erős kialakítás

Az erős szerkezet amellett, hogy könnyedén alkalmazkodik bármilyen típusú falhoz és konstrukcióhoz, kifejezetten strapabíró szerkezetet kapott. Sem a szélsőséges időjárás, sem pedig a használatból adódó kihívások nem jelentenek számára akadályt, remekül ellenáll a különböző megpróbáltatásoknak.

Tömítései is éppen arra vannak kitalálva, hogy minél hosszabb távon elégíthesse ki a tulajdonosok igényeit. A szintetikus gumi hézagmentesen illeszkedik, és attól sem kell tartani, hogy az anyag elöregedne. Évekig képes szembeszállni az idő vasfogával összetételének köszönhetően.

Személyre szabott boldogság

Az alumínium ablak könnyen formázható, ezért bármilyen konstrukcióhoz alkalmazható. Hajlítható profilja képes illeszkedni az íves kialakításhoz is, így széles körben felhasználhatóak. Az ablak ráadásul igazán karcsú szerkezettel bír, így a megfelelő mélységbe építve teljesen egysíkú hatást kelt.

Mivel ez a típusú nyílászáró könnyen alakítható, ezért széles körben felhasználható. Legyen szó tolóajtó kialakításáról, lengőajtóról vagy akár vitrinről, könnyedén beilleszthető bármilyen profilba. A felhasználási területeknek csak a képzelet szabhat határt!

Alumínium ablakaink több típusban is elérhetőek, függően attól, hogy mekkora igényeknek kell megfelelniük. Mindegyükről elmondható azonban, hogy magas minőséggel és hosszú élettartammal ajándékozza meg mindazokat, akik ezt választják. Egyedi igények esetén pedig bátran kérj árajánlatot, hogy az otthon végül abban a fényben pompázhasson, ahogyan azt megálmodtad.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás