Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Gyorsan megtérül a nyílászárócsere

Gyorsan megtérül a nyílászárócsere

Városokban jelenthet problémát, ha az ablakok nem szűrik elég jól a zajt, és az utcán hallható hangok bent is zavaróak. A rossz nyílászárók tehát sok gondot okozhatnak a mindennapokban, mégis nehezen vesszük rá magunkat a cserére, ami leginkább két dolognak köszönhető: macerás és drága.

Gyorsan megtérülő befektetés

Nem fogjuk azt állítani, hogy egy nyílászárócsere nem kerül sokba: valóban nem filléres tételről van szó, pláne akkor, ha adunk a minőségre, és nem akarjuk a legolcsóbb, legsilányabb ajtókkal és ablakokkal beérni. Márpedig ha áldozunk időt, pénzt és energiát a műveletre, nem érdemes egy rosszabb fajta mellett dönteni, csak mert olcsóbb, hiszen így esélyes, hogy alig érünk el bármilyen javulást.

A jó hír, hogy a nyílászárócsere egy igen gyorsan megtérülő befektetés. Tény, hogy igényel egy nagyobb beruházást, de ha valóban minőségi, jól szigetelő ajtókra és ablakokra cseréljük a meglévőket, hamar észrevehetjük például, hogy kevesebbet kell fűteni, aminek köszönhetően sokat spórolhatunk. Ha pedig ehhez esetleg hozzáadjuk, hogy az ajtóink és ablakaink biztonságosabbak, jobban szűrik a zajokat, és jól zárnak, valóban megéri a ráköltött összeget.

Mindemellett persze az ajtók és ablakok cseréje jár némi munkával, ez sajnos elkerülhetetlen. Magunkon segítünk, ha az éppen érintett helyiségből kipakolunk, amit lehet, ami marad, azt pedig lefóliázzuk. Így kevesebb porral kell számolni, ami kevesebb takarítást is jelent. Néhány napot persze mindenképpen igénybe vesz a művelet, de a végeredmény kárpótol!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás