Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Garázskapuk és mellékajtók a megújult kínálatban!

Garázskapuk és mellékajtók a megújult kínálatban!

Házbővítésen, felújításon töröd a fejed, ahol az autódnak, műhelyednek, vagy épp a zenekarodnak is megteremtheted végre a védett, fedett teret? A garázsépítésnél az egyik legkényesebb kérdés az ajtó kiválasztása, hiszen ez foglalja el a legnagyobb falfelületet.

A garázs, akárcsak a többi tároló, mellékhelyiség nem feltétlenül a lakás, ház központi eleme, ugyanakkor kényelmi, praktikus szempontból az egyik legjobb dolog, ami a zsúfolt gardróbokkal, a járművek által elfoglalt kilátással, előkerttel történhet. Azáltal, hogy egy biztonságos, jól zárható, jól szigetelt bázist építesz, helyet szabadítasz fel a belső térből, parkolóhelyet, vagy épp privát zugot teremthetsz a hétvégék, a hobbik számára. Hogyan válaszd ki az ideális garázskaput, mellékajtót? Erről lesz szó ebben a felsorolásban.

Mekkora a hely, amivel gazdálkodhatsz?

A választásban fontos szerepe lehet annak, hogy mennyire kell majd helytakarékosnak lenned. Bizonyos megoldások, mint például a redőnykapuk és a szekcionált modellek, kevesebb helyet foglalnak felhajtva. Ha a garázsod alacsony belmagassággal rendelkezik, ezek a bejáratok sok fejfájást spórolhatnak majd meg.

Helytakarékosság szempontjából azt is célszerű átgondolnod, hogy a szekcionált kapukba szeretnél-e egyedi méretű személybejáró ajtót vagy választhatsz oldalra nyíló garázskaput, amit akkorára nyithatsz, amekkorára éppen szükség van.

Automata vagy manuális kivitel?

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy az automata kapuk mindössze kényelmi funkciót töltenek be. Ennél azonban sokkal több rejlik bennük. Egy automatizált berendezés ugyanis növeli a biztonsági faktort is. Mivel a rendszer rendelkezik feltolás elleni védelemmel, a retesz nem engedi a bejutást a nem kívánatos vendégek számára.

A biztonság mellett természetesen a kényelem sem elhanyagolható, ha távvezérlésű kapuról beszélünk. Az irányítóval a kezedben nem kell kiszállnod az autóból, hogy szabad legyen az út. Ez egy vihar esetén kifejezetten előnyös lehet.

Milyen kategóriákból válogathatsz nálunk?

A garázskapuk és mellékajtók kategóriában megtalálod a Berry billenőkapukat, a rollmatic garázs-redőnykaput, az ET 500 és ST 500 gyűjtőgarázs-kapukat, a szekcionált és oldalra futó szekcionált garázskapukat. A garázskapuk kategórián belül található bejárati ajtóknál figyelmedbe ajánljuk a külön erre a célra szánt mellékajtó, biztonsági ajtó lehetőségeket. Emellett, ha a pincében, garázsban, mellékhelyiségben a kazánház, a hűtő-fűtő rendszerek is helyet kapnak, akkor fontos lehet még a tűzgátló ajtók, vagy a kemény, lemezelt beltéri ajtók (craft master) áttekintése.

Ha mindezeket megfontolod, akkor könnyebb lesz a választás is. Megtalálhatod majd azt a garázsajtót, ami nem csak az elképzeléseidnek felel meg, de a legpraktikusabb megoldás is. Ha bárhol elakadnál, vagy megvan a kiszemelt típus, típusok, akkor írj, kérj árajánlatot, vagy keress minket szaküzleteinkben. Az állmai támogatáshoz kapcsolódó otthonfelújítási program keretein belül is nyugodt szívvel fordulhatsz hozzánk!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás