Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Fix lamellás zsalugáter, az árnyékolás nagymestere

Fix lamellás zsalugáter, az árnyékolás nagymestere

A fix lamellás zsalugáter tökéletesen passzol olyan helyekre, ahol a lamellák állíthatóságára nincs szükség. Az irodaépületek, kisebb-nagyobb ipari létesítmények, csarnokok, üzlethelyiségek előszeretettel választják, mivel pont annyi funkciót tölt be, mint amire szükség van. Esztétikus és ideális a nyílászárók árnyékolására. De a modern és rusztikus egyveleg kedvelőinek is remek választás lehet otthonaik bizonyos részeiben. Ezt járjuk most körbe.

A fix lamellás zsalugáter szerkezetének felépítését és funkcióját megérteni nagyon egyszerű, ezért egy kis utánajárással könnyedén el tudod dönteni, hogy számodra mennyire nyújt optimális megoldást. Ahogy már a nevében is szerepel, lamellái nem alkalmasak az állíthatóságra, mivel mindegyike egy állandó pozícióba van rögzítve. Igen ám, de szerepe ennél is fontosabb, mivel megakadályozza a nem kívánatos időjárási viszonyok bejutását, miközben környezetbarát módon a beltér túlmelegedése ellen is védekezik.

Merev szerkezet, légies kezelhetőség

Stabil, merevnek tűnő felépítése ellenére a levegő szabadon áramolhat a keskeny réseken keresztül, míg árnyékoló feladatát a megfelelő dőlésszöggel való elhelyezés biztosítja. Mindez garantálja, hogy a kis hézagokon keresztül a közvetlen napfény ne tudjon átjutni.

Mikor nem alkalmas a fix lamellás zsalugáter?

Cégünk nem árul zsákbamacskát, ezért már az elején jó, ha tudod, hogy ezzel a típussal nem tudsz teljes sötétséget elérni, egy kis fényt mindig átenged. Ezek ismeretében, ha otthonod szeretnéd feldobni vele, érdemes olyan helyiségekben gondolkodni, ahol nem elvárás a teljes sötétség megléte. Nagyszerűen alkalmas kerti pavilonok, teraszok sötétítésére, hiszen itt nincs szükség további állítgatásokra.

A fix lamellás zsalugáter árnyékolási célra a legoptimálisabb választás, ami egyszerre kölcsönöz elegáns és mediterrán életérzést. A vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető zsalugáterek kifinomult stílust képviselnek, méghozzá úgy, hogy minimális karbantartást igényelnek, gyorsan és kényelmesen tisztíthatóak.

Nálunk az ügyfél minőségi kiszolgálása mindig az első!

Tudtad, hogy a nálunk kapható zsalugáterek szélességük függvényében lehetnek:

  • egyszárnyúak,
  • kétszárnyúak,
  • három vagy akár négyszárnyúak, melyek harmonikaszerűen nyílnak?

A sokrétű választék mellett az alkatrészek minőségére is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért a szerkezet élei finoman kerekített kialakítással készülnek, hogy tapintása kellemes legyen a kéznek, valamint a felvitt festékréteg hosszú távon, repedés nélkül tapadjon a felülethez.

A nyíló kivitelű fix lamellás zsalugáter kiemelő kerettel készül, amire a külső hőszigetelés miatt megnövekedett falkáva mélység miatt van szükség. Ez lehetőséget nyújt a zsalugáter rögzítésére és helyet biztosít a szúnyoghálók számára is.

Amennyiben eltolható kivitelű fazont szeretnél, az keret nélkül készül, a szárnyait alul és felüli sínes rendszerben lehet a külső falsík előtt oldalirányban eltolni.

Nemcsak dekoratív, de energiatakarékos megoldás is!

A kínálatunkban megtalálható fix lamellás árnyékolók nem csak ízlés, hanem épület energetikailag is ott vannak a toppon. Azzal, hogy csökkentik az épület külső hőterhelését, rengeteg energiát takarítanak meg.

A végső döntést az adott épület mérete, az ablakok száma és a tervezett költségvetés határozza meg. Továbbá azt is meg kell fontolnod, hogy mennyire fontos az esztétikus külső. Mindezen tényezők mérlegelése segít meghatározni, hogy hány ablakot szerelje fel, milyen stílusban és formában.

A klasszikus hangulatú épületektől kezdve, a modern megjelenésűig minden épületre lehet kapni oda illő, fix lamellás zsalugátert. Használatával visszahozhatóak a régi idők emlékei, amely mai modern formájában különleges összhatást eredményez.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás