Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Festett beltéri ajtók: ha igazi design kell

Festett beltéri ajtók: ha igazi design kell

A beltéri ajtók sokat hozzá tudnak tenni egy lakás dizájnjához, de csak ha megfelelően vannak kiválasztva. Hiába rendeztük be szépen az egyes helyiségeket, ha az ajtó kilóg a környezetéből, az egész összképet elrontja. Nem feltétlenül van könnyű dolgunk, ugyanis egy ajtó két helyiséget választ el egymástól, így mindkét oldalon jól kell mutatnia, mindkét érintett szoba tulajdonságait figyelembe kell venni. Emellett érdemes arra is figyelni, hogy egy lakáson belül harmonizáljanak egymással az ajtók, nem mutat jól, ha mindegyik teljesen másképp néz ki.

Eddig csak az esztétikai szempontokon mentünk végig, de persze nem csak ezekre kell odafigyelni. A praktikum legalább ilyen fontos, hiszen egy ajtó mindennapos használatnak van kitéve, fontos, hogy bírja a strapát. Szerencsére a festett beltéri ajtók gyakorlatilag bármilyen helyiségbe passzolnak, és praktikum szempontjából sem hagynak kívánnivalót maguk után.

Miért válasszunk festett MDF beltéri ajtókat?

Ezeknél az ajtóknál maga az ajtólap 40 milliméter vastag, két oldalon 8 milliméter MDF borítással, emellett MDF kerettel és papírrács betéttel rendelkeznek. Opcionálisan választható könnyített lenrost betét. A tok UTH átfogó tok, MDF alapanyagból készült. A festett MDF ajtók 3 rétegű szórt festéssel készülnek, 2 komponensű festékkel. Nem kell őket utólag kezelni, nincs újabb festés, hosszú évekig ugyanúgy néznek ki, mint új korukban, persze csak ha rendeltetésszerűen használjuk őket. A strapabíróságuk igen nagymértékű, hosszú távú befektetésnek kiválóak.

Masszívak és jó a szigetelésük

Az MDF beltéri ajtók rendkívül stabilak, masszívak, bírják a mindennapos használattal járó terheket. Kisgyerekes családoknak is kiváló választás, a gyerekek csapkodása, és egyéb extra igénybevétel se fog ki rajtuk. Manapság alap elvárás a hő-, illetve hangszigetelés, ezek az ajtók pedig ebből a szempontból is tökéletesek, Egy ilyen ajtó tehát esztétikai és más szempontok alapján is tökéletes választást jelenthet, bármilyen lakásban élünk is. 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás