Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Fém bejárati ajtóval modern az otthon

Fém bejárati ajtóval modern az otthon

Amikor bejárati ajtó választására kerül a sor, komoly a dilemma, hogy melyik lenne a megfelelő. Nyilván nem szeretnél lemondani a maximális biztonságról, ugyanakkor teljesen érthető, ha emellett az esztétikumról sem szívesen mondanál le.

Szerencsére erre semmi szükség, hiszen léteznek kiváló megoldások arra, hogy ez a két vágy teljesüljön. Egy jó minőségű acél bejárati ajtó ugyanis korántsem a science fictionökből ismerős széfeket idézi, de rendelkezik azok bombabiztos kialakításával.

Természetes hangulat, strapabíró kivitel

A Vyma bejárati ajtók külső részét kellemes, faerezetű mintával látták el. Ennek köszönhetően az erős szerkezet megmarad, a nyílászáró viszont nem válik ormótlanná. Lépcsőházba, kertes házakba, de akár irodákba is könnyedén illeszkedik.

A fém szerkezetnek köszönhetően ez az ajtó ráadásul kimondottan strapabíró. Ahhoz, hogy hosszú évekig a lehető legjobb állapotában szolgálja ki az otthont, elegendő időnként megtisztítani a szennyeződésektől és máris a régi pompájában ragyog.

Sokoldalú biztonság

A struktúra a masszivitás mellett kiválóan ellenáll fizikai, mechanikai, de akár még kémiai hatásoknak is. Komoly kihívás elé nézhet tehát az, aki ezen a bejáraton szeretne illetéktelenül bejutni valahová. A biztonsági rendszer titka azonban nem csak ebben rejlik.

Az ajtó ugyanis több ponton záródik, így a legmodernebb megoldást kínálja azok számára, akik átfogó védelmet keresnek az otthonukba. A központi zár ugyanis 9 helyen és 5 pontban rögzít. Emellett méhsejt szerkezetű rögzítése arról is gondoskodik, hogy az időjárás viszontagságai véletlenül se hatolhassanak be a lakásba, legyen szó perzselő hőségről, vagy téli zimankóról.

Azok számára tehát, akik modern, de mégis klasszikus megjelenésű bejáratot szeretnének, a Vyma fémből készült ajtói ideális megoldást jelenthetnek. Amennyiben az elhatározás már megszületett, lentebb kérhetsz árajánlatot, hogy minél hamarabb a magadénak tudhasd az új nyílászárót.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás